Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Katkak 20:42, 10 lis 2015

Jejciu jak zobaczyłam to zdjęcie Oliwki z melusiem, to aż bym Ją wytuliła teraz . Z takiego słodziaka malusiego taki motyl kolorowy wyrósł. Kiedy ja się doczekam .
Kasiulka, a to w ramach inspiracji - ozdoby świąteczne typu coś z niczego, pamiętasz? Orzechy, kawałek kartonu, sznurka i drewnianych koralików. Już widzę jak dziewczynki będą się świetnie bawić przy robieniu świątecznych ozdób . Ja też na ozdoby nie zamierzam nic wydawać, ale mam za to nowe pomysły na ozdoby "z niczego" . I tych szyszek muszę więcej zrobić i na zewnątrz pozawieszać. Szyszki mam ze swoich sosen, a sosen u Ciebie dostatek przecież. Buziolki .

waldek727 20:52, 10 lis 2015

kasiek napisał(a)

I największa metamorfoza
2003

2015

Az mi się łza kreci

Jak to dobrze Kasiu, że to nie my się starzejemy.
21:17, 10 lis 2015
kasiek napisał(a)

No toście się dogadały Służe pomocą

Wielkie dzięki,będę pytać w stosownej chwili jak będę mieć wątpliwości jak to zrobić.
Dzięki też za info w sprawie wiązania dereni
kasiek 21:26, 10 lis 2015

07_Rene napisał(a)
Oj tak, to największa metamerfoza Najdorodniej wyrosła
Ale zmiana kącika wypoczynkowego równie udana
Ogólnie jakby mi ktoś dał te zdjęcia "przed" to nie uwierzyłabym, że to u Ciebie

No nie? Powoli czas się zmywać ze sceny bo młode nadchodzą
Ja tez oglądam czasem z niedowierzaniem, dlatego tak ważna jest dokumentacja
kasiek 16:51, 11 lis 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ja też nie wierzę , że tak się to zmieniło i gdybym sama nie widziała jak teraz się zmienia na moich oczach lasek..........cudnie i bajkowo.......może za 12 kolejnych lat będziemy foty w 3d oglądać

Sama zobaczysz swój za 12 lat A w sumie ogród ma 15.

Ale foty w 3D - super by było - zwłaszcza zima leżeć wśród tulipanów
kasiek 16:54, 11 lis 2015

eee_taam napisał(a)

Reniu...ale to w mieście jest.... gęsta zabudowa jednorodzinna i bloki blisko ...to jest też sztuka tak zacisznie sobie zrobić i jak jesteś w ogrodzie to miasta nie odczuwasz...nawet specjanie nie słychać szumu

Nie będę się podlizywać ale mistrzostwo w tym fachu to ma Danusia, niesamowicie zaaranżowała przestrzeń 2x mniejszą od mojej.
Ale skoromność skromnością - u mnie tez jest zacisznie i przytulnie
Mały ogród to straszna sztuka w aranżacji a duży w utrzymaniu
kasiek 16:57, 11 lis 2015

Katkak napisał(a)
Jejciu jak zobaczyłam to zdjęcie Oliwki z melusiem, to aż bym Ją wytuliła teraz . Z takiego słodziaka malusiego taki motyl kolorowy wyrósł. Kiedy ja się doczekam .
Kasiulka, a to w ramach inspiracji - ozdoby świąteczne typu coś z niczego, pamiętasz? Orzechy, kawałek kartonu, sznurka i drewnianych koralików. Już widzę jak dziewczynki będą się świetnie bawić przy robieniu świątecznych ozdób . Ja też na ozdoby nie zamierzam nic wydawać, ale mam za to nowe pomysły na ozdoby "z niczego" . I tych szyszek muszę więcej zrobić i na zewnątrz pozawieszać. Szyszki mam ze swoich sosen, a sosen u Ciebie dostatek przecież. Buziolki .

O jakie śliczności - dziś korale robimy i plakat o zdrowej żywności
Oliwka była jak Twoja teraz wiec się nie dziwię że ciepło Ci sie zrobiło
U mnie sosny są ale szyszek nie maja, uprarciuchy jedne. Za to orzechów mnóstwo, więc aniołki mozna zrobic
Buziolki odwzajemniam
kasiek 16:59, 11 lis 2015

waldek727 napisał(a)

Jak to dobrze Kasiu, że to nie my się starzejemy.

No Waldziu - Ty na pewno

U mnie nadzienie daje w duszę, ten rok wyjątkowo mnie złamał...
Ale co tam - wizualnie czas tak dla mnie nie pędzi jak z resztą mojego zdrowia
kasiek 17:00, 11 lis 2015

MiloslawaIwaniecPlizga napisał(a)

Wielkie dzięki,będę pytać w stosownej chwili jak będę mieć wątpliwości jak to zrobić.
Dzięki też za info w sprawie wiązania dereni

Nie ma sprawy - jeszcze chwilę i będę ozdoby świąteczne w ogrodzie czynić
kasiek 17:04, 11 lis 2015

Dziś pochmurno więc foty marnej jakości, jednak po tych wiatrach liści juz niemal nie ma i inny klimat w ogrodzie się łapie. Perułkowiec w tym roku nie dał popisu, nim zdążył się przebarwić mróz go ususzył...
Staram się teraz każda rabatę oramkować - widzę że obwódki zimozielone dodają niezwykłej elegancji
Dziś zrobiłam np ramkę rabatki na środku z dąbrówki bordowej