Fryzurę ?? Identyczną Kiedyś miałem długie włosy, ale się kręciły i strasznie mnie to wkurzało
Z hiacyntami to większy problem mam teraz z utrzymaniem ich w pionie - ale nie ma źle
A dzisiaj jestem po drugiej lekcji - i ostatniej Instruktor powiedział, że na oślej już za bardzo nie mam co robić i że na stoku już sobie poradzę - ja też mam taką nadzieję Ale kiedy się o tym przekonam nie wiem - ale kiedyś na pewno
Na razie muszę Was zostawić - ale za to jutro piąteczek!!!
A czy u Was też tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle śniegu naje........nasypało????
Chmura śniegowa chyba dzisiaj nadciągnie nad Warszawę a u Ciebie posprzątane ..... ja zostałam zasypana i spektakl trwa nadal ..... Trzy razy wychodziłam odśnieżać a zjadłam 5 pączków ..... Różnica poszła w moje tu i ówdzie pozdrawiam pączkowo
Danusiu, w Twoich realizacjach jest m.in.Ogród nowoczesny rysowany kreską
czy o takie kreski chodzi ? jeden gatunek i kolor
widac tam tez ekran cisowy, fajny, taki gesty
ps. przepraszam za pisownie, ale szwankuje mi klawiatura
Holender wyhodował podobno takie róże wszczepiając barwniki na szypułce kwiatów, ale ja za bardzo nie wierzę w powodzenie amatorskiej uprawy takiej róży, zwłaszcza z nasion. Myślę, jakim cudem generatywne rozmnażanie takiej róży powtórzy cechy wielobarwności płatków, co uzyskano w sztuczny sposób.
Obornik granulowany miesza się z glebą podczas sadzenia roślin. Posypanie gdzieś po glebie nic Wam nie da.
ale czy na wiosnę czy na jesień ???
cofam pytanie .... śpiąca już jestem i obolała lekko buziak
Przeczytalam w atku o nawozach że ten granulowany to raczej wiosną...ale trzeba go przekopać z ziemia....ja chyba wolę te rozpuszczalne ...więcej z nimi zabawy ...ale jakoś pewniejsza jestem
Dziewczynki z obornikiem granulowanym związane są jeszcze inne atrakcje .. Ja kupiłam niby bezzapachowy .. Ale waliło ... Uchhh ... Ze aż sąsiedzi przylecieli czy jakiejś awarii kibli u mnie nie ma
To chyba dobrze, że śmierdzi. Dla mnie było by podejrzane gdyby obornik był bezwonny lub pachniał Coco Chanel
Obornik granulowany miesza się z glebą podczas sadzenia roślin. Posypanie gdzieś po glebie nic Wam nie da.
ale czy na wiosnę czy na jesień ???
cofam pytanie .... śpiąca już jestem i obolała lekko buziak
Przeczytalam w atku o nawozach że ten granulowany to raczej wiosną...ale trzeba go przekopać z ziemia....ja chyba wolę te rozpuszczalne ...więcej z nimi zabawy ...ale jakoś pewniejsza jestem
Dziewczynki z obornikiem granulowanym związane są jeszcze inne atrakcje .. Ja kupiłam niby bezzapachowy .. Ale waliło ... Uchhh ... Ze aż sąsiedzi przylecieli czy jakiejś awarii kibli u mnie nie ma