A teraz dwie róże bardzo do siebie podobne, różnią się tylko nazwa i kolorem kwiatów. Krzaki ładnie rozgałęzione, sięgają u mnie powyżej klan. Zawiązują dużo kwiatów, które maja piękną budowę. Chorowały tylko w dolnej cześci i sobie same poradziły. Powtarzają kwitnienie
Witaj Roma wesoła kobietka jesteś lubię taki humorek pięknie ogród pokazujesz opisujesz poczynania splata się to z życiem codziennym...pozdrawiam serdecznie Ciebie i wypoczywającego tygryska
ooo,znalazłam cos do siebie..mam różnicę w poziomie powstałą przy tworzeniu podestu obok altany(widziałaś) i takie rozwiązanie ...sprytne..bardzo mi pomoże;gdzie się kupuje te wykończenia zaokrąglone?? jaka nazwa tego?
dzięki
Róża Lipstick, bardzo sympatyczna, niewysoka róża, na brzegi rabat. Pędy ma sztywne, nie pokłada się. Kwitnie bukiecikami, bardzo zdrowa. Powtarza kwitnienie kilka razy.
Chce tu oficjalnie Wam powiedziec, ze nasza Irenka to Ffariatka
I za to chce jej slicznie podziekowac...
Za ciasto ktore zrobila i wyslala mi na Bawarie
Irenko slicznie, slicznie dziekuje, ciasto jest przepyszne, pachnace i...co ja plote...Nie jest, juz nie jest, zniknelo! Jejku sama nawet nie wiem jak!? Normalnie zniknelo