Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

margaretka3 12:42, 04 lis 2015

Tu nie przeoczysz

http://naogrodowej.pl/forum,15
13:41, 04 lis 2015
struś na awatara!
Milka 14:05, 04 lis 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Taka sobie wizualizację zrobiłam mojego sadu po przeróbkach żywopłotowych. Bramki tylko nie było jak zrobić , ale to już sobie trzeba wyobrazić ten zielony łuk nad wejściem na dalszą część, a podsadziłabym go liliowcami chyba w przyszłości

A i pergola będzie taka jak przy ognisku

Fajnie ci idzie, ależ wyzwania i ile frajdy będzie z realizacji
sylwia_slomc... 17:34, 04 lis 2015

margaretka3 napisał(a)
Tu nie przeoczysz

http://naogrodowej.pl/forum,15

Dzięki Już u Ciebie znalazłam Ale i tak nie ogarnę dwóch forów czasowo, a nasionami podzieliłam się już z ogrodnikami z Ogrodowiska i wiele nie zostało, bo dużo wsiałam wcześniej w łąkę kwietną

może za rok
sylwia_slomc... 17:36, 04 lis 2015

eee_taam napisał(a)
struś na awatara!

Nie ma bola Nie zmieniam avatara bo sama nie lubię jak inni zmieniają.....mam kłopot z przypomnieniem i przypisaniem nika do avatara i do konkretnego ogrodu
sylwia_slomc... 17:42, 04 lis 2015

Milka napisał(a)

Fajnie ci idzie, ależ wyzwania i ile frajdy będzie z realizacji

Dzięki Irenko, fajnie , że zaglądasz i się uśmiechasz Nad wyzwaniem dumam czy w ogóle się za to brać....poczekam może , aż Kasia przyjedzie i na żywo oceni pomysł. Na razie jest co robić. Dzisiaj trochę ogarnęłam w przydomowym, jeszcze mi w skrzynkach zostało sprzątnąć. A na dużym maliny do ścięcia hortki do ocieplenia, dokosić trawkę, krety porozwalać, uprzątnąć na bylinówkach i łubinówkę oplewić bo masakra, a tu mnie jakieś choróbsko bierze i nie wiem czy zdążę przed załamaniem pogody
sylwia_slomc... 19:01, 04 lis 2015

Grzyby rosną jak po deszczu choć nie padało przydomowy opanowany przez opieńki, aż aniołka spychają zrobił się las grzybowy

Katkak 19:53, 04 lis 2015

Sylwuś już za chwileczkę, już za momencik piątek z Pankracym zacznie się kręcić . A tak na serio to już za chwileczkę stuknie kolejna seteczka. To ja będę pierwsza z gratulacjami . Idziesz jak burza - i w ogrodzie i na wątku. Życzę dalszej wytrwałości i zapału, a efekty będziemy podziwiać wszyscy. Zostawiam Ci moje kolorki zamiast kwiecia . A kicio dostał już imię? Postanowione?
sylwia_slomc... 21:40, 04 lis 2015

Katkak napisał(a)
Sylwuś już za chwileczkę, już za momencik piątek z Pankracym zacznie się kręcić . A tak na serio to już za chwileczkę stuknie kolejna seteczka. To ja będę pierwsza z gratulacjami . Idziesz jak burza - i w ogrodzie i na wątku. Życzę dalszej wytrwałości i zapału, a efekty będziemy podziwiać wszyscy. Zostawiam Ci moje kolorki zamiast kwiecia . A kicio dostał już imię? Postanowione?

Dziękuję Ci kochana jesteś moim dobrym duszkiem

Wołamy na niego Gacek Dzisiaj jak szłam do babci do ogrodu musiałam się 5 razy wracać i go zanosić na podwórko bo leciał za mną i bałam się , że się zgubi albo pod samochód wpadnie. Podobno złapał dzisiaj mysz , a druga mu uciekła, ale to z relacji syna bo ja nie widziałam
12:03, 05 lis 2015
Do nas też ok.tydzień temu przyplątał sie mały kotek,karmimy go a on nie odstepuje mnie na krok we wszelkich ogrodowych pracach,cały czas łazi mi pod nogami az sie boje,że go zdepcze lub wbije w niego niechcący łopate na przykład
Nazywa sie Wariat,bo takie imie nadał mu mój syn.
Dwa dni sie gdzieś zapodział ale dzisiaj z samego rańca jak wychodzilismy z domu znów się zjawił na wyżerkę
Pozdrawiam
P.S:fotki kotka zamieszcę w mym wątku napredce
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies