W ogrodzie pomarzły kwiaty. Robi się smutno. Teraz czas traw i roślin zimozielonych. Musze dobrze przeanalizować nasadzenia, aby rabaty cieszyły oczy także zimą.
Dziewczyny, dziekuje i bardzo mi miło, ze futrzane maluszki sie podobają Ja mogę patrzeć na nie godzinami , zawsze z niecierpliwością czekam jak oczka otworzą . Jeśli macie ochotę to może macie pomysły na imiona dla nich .Bedzie to miot " Summer " np Summer Romance, Summer Love , Summer Wind
Zastanawiam się czy posadzić je tak jak Ty na otwartej przestrzeni czy między roslinami? ... Co robisz z liśćmi jak już przekwitną? od razu ciachasz bo to chyba, tak jak w przypadku tulipków, trzeba trochę odczekać zanim się zetnie?
Przepiękne zestawienie, niektóre odmiany zapierają dech Moim marzeniem od 2 sezonów jest first lady, niestety zakupiona jako ona okazała się podwójną pomyłką, ale będę próbować.
Miło było Cię usłyszeć pozdrawiam
To Artemis którego Ci tak zachwalałam, szykuj wiosną miejsce ewentualnie na przyszłą jesień
Te tyle posadzilam na mojej nowej kulkowej rabacie.
Gosia z tego co pamietam kolo altany miala ale nie glowkowate a biale i nie miala ich za gesto i tez super to wygladalo.
Reniu ja mysle ze to zalezy od dlugosci rabaty. Dziewczyny na sporych rabatach nawet maja spore odleglosci ale ilosci sa spore musialaby zapytac kobitek naszych malkul ile sadzila wieloszki madzenki ale sodze ze to spooore ilosci sa ja mialam na rabacie 12 sztuk mialy tam bardzo ciasno i je przesadzilam ale to tak dla porownania.
Napiszę ogólnie do wszystkich Dziękuję za pamięć i dobre słowa. Jeśli chodzi o tatę, to wygląda na to, że wszystko będzie dobrze.Jeszcze nie mówimy hop, ale nerwy troszkę mniejsze. Buziam Wszystkich zaglądających. Dziękuję, że jesteście. Z tej radości wyściskałabym Was wszystkich osobiście
Ewa miło było Cię dziś usłyszeć. Szkoda, że nie mieli tej porzeczki, rozmawiałam z Panią i mówiła, że Bony w ogóle nie szczepią. Po wizycie w szkółce męczą mnie różane widoki szczególnie wpadła mi w oko clair res. ale w doniczce nie wart już kupować, poczekam w listopadzie, może upoluję coś z gołym korzeniem.
zeszło roczna jesienna z gołego korzenia China Girl