Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Anda 11:02, 02 lis 2015

Basilikum napisał(a)
Troche fotek z wczorajszego spaceru w parku zdrojowym

Babmusowy las i my R spieral sie ze na, ze to wierzbowy tunel jest ale nie dalam sie

Slicznie i bardzo romantycznie

Gdzie jest ten park? Te rabaty ziolowe bardzo mi sie spodobaly.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Basilikum 11:06, 02 lis 2015

i jeszcze najladniejsza grzadka "kwiatowa"
Basilikum 11:08, 02 lis 2015

park jest w Bad Füssing
z moich obserwacji wynika, ze kazdy park zdrojowy ma ziolowa grzadke. Ta jest fajnie opisana. Mysle, ze w okresie wiosenno-letnim wyglada to duzo lepiej. Rabarbar tez byl
a jak juz w temacie ziol to lece miete sciac.
Dominika11 11:15, 02 lis 2015

Basilikum napisał(a)
humanistka a jak. Moj M ma w glowie wszystkie numery telefonow, piny i takie tam No to po co ja mam sie ich uczyc
ja jak bym odpukać zgubiła telefon, to leżę - mam tam wszystko - brrrrrrrrrr nawet nie chcę mysleć, z nikim bym nie miała kontaktu
rozark 11:15, 02 lis 2015

Basilikum napisał(a)
Troche fotek z wczorajszego spaceru w parku zdrojowym

lubię takie widoczki

mam pytanie o te ozdobne kapusty - je się wysiewa ??? są jednoroczne ???

mam pytanie o te ozdobne kapusty - je się wysiewa ??? są jednoroczne ???
Basilikum 11:17, 02 lis 2015

Dominika pojecia nie mam ale tak mnie zachwycily w kompozycji z trawkami, ze musze je miec i na pewno sie dowiem skad je wziasc. mysle, ze sie wysiewa tak jak kapuste, i ze jak kapusta jednoroczne sa. Bede szukac skad wziasc nasionka
rozark 11:30, 02 lis 2015

wysiewałam w zeszłym roku kapustę ozdobną, z całej paczki wzeszła 1 siewka, posadziłam w półcieniu i bardzo się wyciągała do słońca, czyli wymaga pełnego nasłonecznienia, i rzeczywiście jest piękną ozdoba na jesieni, jak nie ma mrozów to wytrwa do grudnia
Anda 11:31, 02 lis 2015

Iza, nie chce Cię straszyć, ale kupiłam bez czarny Black Beauty Na dodatek ze zniżka i niedaleko mnie. Dzisiaj chyba nie zdążę pokopać w ogrodzie, ale jutro na pewno
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies