super życzenia - najbardziej w sumie ta beczka by mi się przydała
Nawet bym nie pomyślała, że to makaron
A co by było gdyby tak na przyszły rok zrobić Ogrodowiskowy Nowy Rok? Tylko gdzie?
Słuchajcie... bo ja się zupełnie zgubiłam..... z jakiego ogrodu jest "ściąga" powyżej???
To nie ma związku z łukiem za bardzo, ale przyda się przy dobieraniu kolorów i przejściu z zimnych w cieplejsze. Link
A iść w proste linie czy nieee?? Bo w sumie cały ogród jest w falach.. a może łuk?
Sebek widzę ze działasz na całego, w pierwszej chwili kiedy zobaczyłam Twój murek pomyślałam że gdy go zlikwidujesz kiepsko będzie z ziemią pod, wyobrażałam sobie właśnie tam ze względu na bliskość domu jakieś utrudnienia, mi się on tam podoba i wiem ze za chwilę karmnik Tobie go dosłownie połknie na śniadanko i nie będzie go widać. Bo surowy murek nie pasuje do koncepcji. Jakoś mi do koncepcji Twojego ogrodu ten mini angielski nie pasuje, a to dlatego ze angielski nie kojarzy się z mini tylko z przestrzeniami Jestem ciekawa ostatecznego efektu.
Ponieważ trwa dyskusja na temat skalniaka i murków. To są dwie różne sprawy. Styl skalniaka jest teraz bardziej u Ciebie, A jakby te kamienie równiej poukładać, żeby frontem szły równiutko i wtedy w trakcie przebudowy powtykać poduchowe roślinki? Wtedy ten murek zrobi się bardziej angielski, bo Twoje kamienie są fajne