Tak wyglądają w zbliżeniu moje polarki:
Większość jest brązowa i sucha ale można jeszcze znaleźć sporo lekko zaróżowionych, no i jeden dziwak bielutki jakby dopiero co zakwitł! Wyglądają jakby jeszcze się nie zdecydowały czy już dają za wygraną czy jeszcze walczą z przymrozkami
Trudno powiedzieć dużo zależy od odżywienia rosliny, miejsca w którym rośnie( czy nie ma zastoin mrozowych) u mnie jeszcze dzisiaj wszystkie róże kwitły rano i nic im nie było, zmarzły tylko paki rozkwitające Nerine, zapomniałam je wczoraj zabrać na balkon Nawet dalie miały kwiaty, dzisiaj znowu powtórka z rozrywki, zobaczymy co będzie, ja scięłam tylko 3 kwiaty Baronin zu Guttenberg do wazonu na pogodę weekendową jeszcze u siebie nie patrzyłam, pozdrówka
Wygląda to naprawdę elegancko i nowocześnie.. Bardzo mi się podoba ta kompozycja Szczerze mówiąc ja też nie zauważyłam na Ogrodowisku połączenia róż z drzewami i tym bardziej mnie to kusi Drzewa dla mnie to punkt obowiązkowy tego miejsca. Bez nich wydaje mi się tam jakoś pusto a po drugie będą dodatkowo wysłaniały to co nie powinno być na widoku