te hortensje rosną od 6 lat "w nogach" tego świerku..on jest jeden ... ma 9 lat i był pierwszy całe towarzystwo się pięknie rozrosło i w tym miejscu wyszło wszystkim na korzyść, bo hortensje samodzielnie przebijają się przez świerkowe gałązki i pięknie się na nich trzymają (na zdjęciach widać, że dzięki temu nie opadają)...nie ma tu żadnych ograniczników...
Nie przejeżdżałam gdzieś koło ciebie przypadkiem? jestem tak zachwycona twoimi rejonami, że postanowiłam się tam wybrać w przyszłym roku na co najmniej tygodniowy urlop
turzyca Ice Dance, udało mi się w środę wsadzić 4 szt, a resztę zadołowałam bo ciemno się zrobiło
Turzyca "Silver Sceptre" też zadołowana, myslicie że będzie pasować jako obwódka przed bergenią?
Kuklika wsadzę na rabatę o ognistych barwach a rozplenicę "Moudry" chcę posadzić za perukowcem na pniu (ok. 2 m) o bordowach liściach, przed nim kulka z Lilak Meyera "Palibin" - cięty na wys. ok. 1m, i za nimi rozplenicę "Moudry" z miechunką i do tego cebulowe na wiosnę ? podoba się wam?
a kulka pójdzie w hederę
Aniu, dzięki tobie chyba powstanie nowa rabatka . Z zaproszenia na pewno skorzystam , chce zobaczyć twój ogród za dnia
Irenko pewnie powinnam się jeszcze oszczedzac szczególnie ze wciąz nie mam okularów a bez nich to zadne patrzenie . Wieczorem bolą mnie oczy ale w dzień na troszke zaglądam.Buziaki.
Ania i Jankosia. Dom bez firanek to dom w remoncie.Za stara juz jestem na nowe mody a firanki zawsze można odsłonic by się napatrzec i tak własnie mam od kilku dni.Buziaki dla Was.
Wszystkim pozostałym dziekuję za wpisy. Większosc odwiedziłam w Waszych watkach , do pozostałych mam nadzieję zajrzec.Pozdrówka serdeczne dla Was.
Znowu natrzaskałam nieprzyzwoitą ilość zdjęć. Strach pomyśleć co by było, gdybym miała większy ogród . No, ale kiedy cieszyć się tymi kolorami, jeśli nie teraz... " target="_blank" rel="nofollow">https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/99/990308/original.JPG[/img]