Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilcza Góra

Wilcza Góra

Katkak 08:24, 23 paź 2015

Ewa... Zobaczyłam zdjęcia i.... I słowa są tu chyba zbędne... Dziękuję za te widoki.
anka_ 09:07, 23 paź 2015

Wilczyco jak zwykle zdjęcia cudowne. W pełni oddające ten wspaniały miodowo-koniakowy, jesienny klimat.I ta nutka nostalgii i tajemniczości w nich....

Ale chciałam zapytać o to połączenie:

Czy pomiędzy świerkami o hortensjami są jakieś ograniczniki czy nie przeszkadza im wzajemne, bliskie sąsiedztwo? Bo wspaniale wygląda taki przenikający się duet.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
mira 09:45, 23 paź 2015

Esencja.....no dosłownie
nic dodać
Pszczelarnia 09:53, 23 paź 2015

Ewo, to przenikanie i nakładanie się roślin na Twoich zdjęciach, w Twoim ogrodzie jest cudowne. Az się zastanawiam czy to naprawdę jest prawdziwe.
WilczaGora 11:21, 23 paź 2015

lojalna_ napisał(a)
Wilcze krajobrazy , zaczarowany poranek ()

Pieknie
z kubkiem gorącej i pachnącej kawy ... chce się żyć!!!!

macham z całych sił
WilczaGora 11:22, 23 paź 2015

Katkak napisał(a)
Ewa... Zobaczyłam zdjęcia i.... I słowa są tu chyba zbędne... Dziękuję za te widoki.
kochana...dziękuję ... meil do Ciebie wrócił (56 Mb) ...muszę bardziej skompresować zdjęcie...wyślę wieczorem jeszcze raz .... jesienne buziaki ślę
Katkak 11:24, 23 paź 2015

WilczaGora napisał(a)
kochana...dziękuję ... meil do Ciebie wrócił (56 Mb) ...muszę bardziej skompresować zdjęcie...wyślę wieczorem jeszcze raz .... jesienne buziaki ślę

Dzięki Ewuniu, odbuziakowuję .
WilczaGora 11:25, 23 paź 2015

anka_ napisał(a)
Wilczyco jak zwykle zdjęcia cudowne. W pełni oddające ten wspaniały miodowo-koniakowy, jesienny klimat.I ta nutka nostalgii i tajemniczości w nich....

Ale chciałam zapytać o to połączenie:

Czy pomiędzy świerkami o hortensjami są jakieś ograniczniki czy nie przeszkadza im wzajemne, bliskie sąsiedztwo? Bo wspaniale wygląda taki przenikający się duet.

te hortensje rosną od 6 lat "w nogach" tego świerku..on jest jeden ... ma 9 lat i był pierwszy całe towarzystwo się pięknie rozrosło i w tym miejscu wyszło wszystkim na korzyść, bo hortensje samodzielnie przebijają się przez świerkowe gałązki i pięknie się na nich trzymają (na zdjęciach widać, że dzięki temu nie opadają)...nie ma tu żadnych ograniczników...

pozdrawiam miodowo-koniakowo
Milka 11:26, 23 paź 2015

WilczaGora napisał(a)
one dają tyle dobrej, ciepłej energii nawet w chłodny, deszczowy dzień można się powygrzewać

Tak, takie popołudniowe, ciepłe słoneczka
Margarete 11:26, 23 paź 2015

Koniakowo-rude krajobrazy z Wilczej......bossskie