W niczym koszyk nie przeszkadza, jak będą bardo gęsto to wykopiesz koszyk i przerzedzisz
Dziś pogoda się z lekka poprawiła.. z każdego kata widoczna już jesień.... ale taka nawet nawet... bylinówka w tonacji brązowo-żółtej.. fajnie to z daleka wygląda W realu lepiej niż na foto I nawet mam w nosie, że mi tu wszystkie nowe róże strajkują Łaski bez.. nie poprawią się pójdą out. Cierpię na brak rabat bylinowych
Temat, który nie daje mi spokoju. Czy tak powinien wyglądać Gracillimus ?
Pokrój jakiś krzaczasty, nie parosolowaty. Niektóre liiście ma jakieś dziwnie szerokie i mało szorstkie.
Sadzonka z wiosny (z innej szkółki) ładnie się przewiesza i nigdy tak krzaczasto nie wyglądała.
U nas popaduje trzeci dzień,to dobrze bo wszystko podleje a było niesamowicie sucho.Ogródek po przymrozkach nie wygląda za ciekawie,liście zmroziło,wcześniej spadają.Ale cieszę się,że jest jesień,odsapniemy troszkę od prac ogrodowych,trochę się zwolni...
Ale już jesiennie....niczego przez te ciągłe deszcze nie udało mi się zrobić w ogrodzie oprócz zdjęć.....ale deszcz potrzebny był bardzo więc nawet się nie zżymam ......niech pada.....
Green carpet zaczyna powoli zmieniać się w żarówkę ale czy dojdzie do ubiegłorocznego koloru ?
Gosiaczek Filipciu dziś na warsztatach dla małych majsterkowiczów zrobił taki karmnik. Prosił, że by wrzucić to zdjęcie także dla cioci Gosi, co niniejszym czynię . Buziaki .