mam dosłownie kilka fotek, ale niezbyt pięknych )
na zdjęciach hortensje jeszcze różowe, a w rzeczywistości niestety już są brązowe...
Trwa naprawa trawnika po usunięciu chwastów...
Jak widzisz, właśnie zaczął się kolejny weekend i ten z niezbyt ładną pogodą. Jednak nie można narzekać, bo pada deszcz, który jest bardzo potrzebny.
Piszesz, że masz mały ogród, ale liczba i różnorodność klonów palmowych temu przeczy Fajnie, że masz wyobrażenie, jak powinien wyglądać Twój ogród i powoli realizujesz swoje zamierzenia. Czekam na drewniane podesty, które, jak myślę, będą bardzo klimatyczne
Pozdrawiam
Dzięki.
Moje tegorocznie posadzone krokusiki,, hm zapomniałam,że takowe też posadziłam., potem pójdę przyjrzę się w ogrodzie,Może coś znajdę
Te co kwitną, to już ze 3 czy 4 lata maja
a te chryzantemki kulki piękne twoje,To kupiłaś teraz takie??
Czy już wcześniej rosły ???
Cudne są
Jeszcze żółte przydałby mi się.Ale może na drugi rok.Bo najpierw trzeba mieć miejsce.Bo ja takie do gruntu i do zimowania chcę.Ale z jednej strony teraz taki duży wybór.to może zaryzykować i kupić sobie.
Zawsze można potem przesadzić , jak przeżyją zimę
I to jeszcze jak!!
Ciągle teraz mi w głowie ta żurawkowa ścieżka siedzi
Ale zdzierania darniny będzie .
Będą się mieli ze mną chłopaki na wiosnę.oj, ale od czego się ma swoim Menów
Marzenko,Co się da przetwarzam. Ale się nie katuję. Część zbiorów rozdaję. W tym roku kwaśny winogron postanowiłam rozdać ptakom, a one skrzętnie z tego korzystają. Na jednej łozie już w ogóle nie ma owocków.
Żałuję tylko, że nie mogę ich widzieć przy tym jedzonku.
Fajne są takie wybarwiające się piwonie i świetnie wyglądają w jesiennych ogrodach.
Dzisiaj właśnie zaczęło padać, na radarach chmura nie jest malutka.