Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

Kuba 07:41, 17 paź 2015

Ola znowu mnie rzuciłaś na kolana a mi już się ciężko dżwignąć z takich upadków; jest pięknie i cudnie
A tego renifera wczoraj przypomniała u mnie Aga Bleebla, i do tego jeszcze ta biała ściana i te lampiony wyję z zachwytu
Madzenka 08:45, 17 paź 2015

Olu Twój jesienny ogród zachwyca. Zastanawiam się, która porę roku uważasz za najładniejsza w twym ogrodzie?
leon60 09:19, 17 paź 2015

violinek napisał(a)
Juz sie wyciszalam , do snu szykowalam ....a tu jak mi cisnienie nie skoczy ...hahaha
Podziwiam nieustajaco

aż enter trzy razy wcisnęłaś
pozdrawiam

inag napisał(a)
I znów po Twojej porcji zdjęć, mam ochotę zrobić sobie tak: (z żalu że u mnie nigdy takich widoków nie będzie):

żarty sobie ze mnie stroisz ?
pięknie masz i chyba całe forum zachwycało się w tym sezonie Twoimi hortkami !

nawigatorka napisał(a)
Olu co napisac? moze tyle: jest cudnie

Kuba napisał(a)
Ola znowu mnie rzuciłaś na kolana a mi już się ciężko dżwignąć z takich upadków; jest pięknie i cudnie
A tego renifera wczoraj przypomniała u mnie Aga Bleebla, i do tego jeszcze ta biała ściana i te lampiony wyję z zachwytu

dziękuję
leje dziś jak diabli zatem sadzenie cebul w przyszły weekend bo dopiero wtedy ma się wypogodzić.....................
leon60 09:20, 17 paź 2015

Madzenka napisał(a)
Olu Twój jesienny ogród zachwyca. Zastanawiam się, która porę roku uważasz za najładniejsza w twym ogrodzie?

Taka jesień słoneczna i ciepła jest fajna jednak takie dni w tym roku można policzyć na palcach u jednej ręki
Zdecydowanie u siebie lubię drugą połowę lata. Wszystko jest bujne, kolorowe i nie myślę wtedy jeszcze o nadchodzącej zimie
Syla 10:22, 17 paź 2015

Jeszcze kilka takich seansów zdjęciowych u Ciebie Olu i sama pójdę w linie proste .... Bo ja uwielbiam perfekcjonizm a na takich rabatkach pod linie proste porządeczek bije po oczach . Na moich falach już nie ....hmmmm .... Ode mła prze Pani 6 w serduszku

beta 10:34, 17 paź 2015

Ola wczoraj przed snem se zapodałam zdjęcia z Twojego ogrodu...te widoki to coś pięknego...spełnienie marzeń niejednej osoby...uwielbiam...uwielbiam...uwielbiam...
buziaki na sobotę
milena1 12:05, 17 paź 2015

Witam Cię srdecznie Olu.
Przeglądam odrody, trafiłam do Ciebie, chyba dobrze.Masz ogród moich marzen. Piękny piękny piękny. Jezeli pozwolisz będę zaglądać i podziwiać. A może coś podpatrzę i wykorzystam w swoim ogrodzie.
Pozdrawiam cieplutko. Milenka
jazzy 12:17, 17 paź 2015

Piękna jesień przyszła po zimie