Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogród mały, w cieniu i na ciężkiej glebie 15:18, 28 wrz 2015

Do góry
dużym plusem jest to że można sobie wybrać krzaczek i Pan kopie świeże

Ogród mały, w cieniu i na ciężkiej glebie 15:15, 28 wrz 2015

Do góry
byłam w szkółce róż w Ksawerowie

Ogród Mirelli 15:05, 28 wrz 2015

Do góry
MirellaB napisał(a)

Amelio dużo działam Właśnie sadzę cebulowe na rabacie hortensjowej i się wkurzam. Te kamyczki wpadające w dołki mnie do szału doprowadzają

Kuba zabiera mi cebulki i kryje się pod hortkami, mój pies Dako kilka zjadł i ciągle na mnie szczeka, że nie chcę mu dać - mówię Ci masakra

Muszę się uspokoić - neopersen i idę dalej działać

Mirelko, oplułam ekran normalnie
Kup siatkę normalnej cebuli - wyjdzie taniej
Z takimi pomocnikami możesz potem się zdziwić, gdzie cebulki będą rosły
Ja przez to nie lubię kamyczków. Zielsko przerasta, w dołki się wsypują, ciągle z nimi kłopot, choć to ładnie wygląda.
Właściwie, to jeszcze kory nie wysypałam, bo nie jestem pewna, czy już skończyłam działać
Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 14:46, 28 wrz 2015

Do góry
popcorn napisał(a)
Jeju nie mogę patrzeć na kotkę, z wysiłkiem łepek podnosi żeby coś zjeść. Masakra. Oczy mam całe popuchnięte, ryczę jak bóbr nad nią, sąsiadka pewnie myśli że mnie M leje czy coś

Bez zmian, tabletki do bani Może weterynarz jutro coś ciekawego powie... masakra.

Pergolki

Fajnie ta pergola wygląda
Mam podobną sytuację przed garażem eMa ... w sumie kiedyś mogłabym pomyśleć o czymś takim ... Pokażę mu ... a nuż mu się spodoba ... pnące róże pięknie ożywiłyby to miejsce
Jaka różę tam dasz?
Prawie - jak ogród 14:30, 28 wrz 2015

Do góry
Limka coraz bardziej czerwona...

A anabelki nic sobie z jesieni nie robią...

Gracilimusy - potfory sadzone wiosną tego roku...

Ha, załapała się nawet moja linia kroplująca
Moja działka na Dębowym Lesie 14:24, 28 wrz 2015

Do góry
anabuko1 napisał(a)

To fakt,Ogrodomaniacy zawsze mają co robić.
Myślę,,że będą trudne dwa lata,Dużo zmian i pracy na nowej działce.Na tamtej już jest mniej.
To dobrze.Więcej czasu będzie na tą .
Jak będzie to się okaże.Czy się nie zatyram

Niestety nie wiem co to za odmiany.Kupiłam NN

Pierwsza wygląda jak Aloha a druga jak Rainbow Marcella.
Ale z tym to do Ewy, ona specjalistka Chyba ma największą wiedzę o odmianach jeżówek na forum.

A ślimaki się nie wyniosą Jak rośnie dobre jedzonko to zostaną
Prawie - jak ogród 14:24, 28 wrz 2015

Do góry
Moje carexy też się wzięły w garść...

Klon złapał mączniaka... Pryskałam, ale efekty mikre...
On taki biały będzie co roku?!

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 14:22, 28 wrz 2015

Do góry
Jeju nie mogę patrzeć na kotkę, z wysiłkiem łepek podnosi żeby coś zjeść. Masakra. Oczy mam całe popuchnięte, ryczę jak bóbr nad nią, sąsiadka pewnie myśli że mnie M leje czy coś

Bez zmian, tabletki do bani Może weterynarz jutro coś ciekawego powie... masakra.

Pergolki

Za płotem

Te niższe na maliny jeszcze dojdą 2 pośrodku, plus linki stalowe i pod winorośle i pod maliny/jeżyny, żeby miały się na czym trzymać. Zadowolona jestem, solidna i słowna firma. Montowali we 2kę większą część soboty...
Prawie - jak ogród 14:17, 28 wrz 2015

Do góry
Kilka jesiennych fotek...

Hortensje magical moonlight powoli brązowieją, ale zakwitły wreszcie rozchodniki.

Rozchodniki to bardzo wdzięczna do rozmnażania roślinka - kupiłam ubiegłej jesieni 3 sztuki, a dziś mam już cały rządek Wiosną też je przycięłam - są nieco niższe, ale ładnie się rozkrzewiły...

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 14:17, 28 wrz 2015

Do góry
ana_art napisał(a)

Drzewko w trawkach ...bosssko

Jak Maks??? Trzyma się??
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 14:16, 28 wrz 2015

Do góry
ana_art napisał(a)

Drzewko w trawkach ...bosssko

Jak Maks??? Trzyma się??
Pokażę nasz ogród 14:16, 28 wrz 2015

Do góry

Jak zwykle to wyjątkowy czas dla Twojego ogrodu ze względu na trawy - obłęd trawiasty, obłęd !!!Róże bezobsługowe te obok warzywnika są i u mnie ale będę musiała sie z nimi pożegnać bo nie ma dla nich miejsca. Mam je w trzech miejscach a one najlepiej wyglądają posadzone na kupie tak jak u Ciebie. ...ale jeszcze pomyślę
macham
Moja bajka 13:46, 28 wrz 2015

Do góry
Kasia mówisz i masz właśnie wróciłem z spotkania klasowego i odrabiam zaległości

jest miej ażurowy niż u Ani bo wszystkie strzelające wycinałem lub skracałem
w tym roku nie szyszkował
zwróć uwagę na długi przewodnik z króciutkim przyrostami bocznymi, wycinając całkowicie pędy boczne rosnące w danym roku wraz z przewodnikiem (wyrastają z jednego miejsca)masz węższą i bardziej skupioną sylwetkę a i przewodnik szybciej rośnie bo nie ma konkurencji
Eksperymentarium 13:37, 28 wrz 2015

Do góry

Kto głosuje za zostawieniem księżniczek ?
Metamorfozy "Ustronia pod miedzą" :-) 13:28, 28 wrz 2015

Do góry
Jeszcze wciąż niedokończona, ale na wiosnę wsadzę tylko jedną trawę, wysypię kamienną korą i bedzie git. W ziemi siedzą już też cebulki
Moje małe królestwo 13:27, 28 wrz 2015

Do góry

Z Tą rabatą w tym roku kończe, dosadziłam tam tylko 2 róże queen elizabeth
przed nimi dałam rozplenice .Rabata musi poczekać do wiosny ponieważ ma tam powstać ciurkadełko , kaskada ale konkretnego pomysłu brak i nie chce sadzić aby sie potem nie okazało , że nie pasuje albo przeszkadza w tworzeniu kaskady.
Na tapete idzie ta część : i tu ma powstać rabata z magnolią palmowa obsadzona różami the fair (Ewa mnie utwierdziła w przekonaniu , że róże dadzą radę) z obwódką bukszpanową . Magnolia ma przyjechać do mnie w niedzielę, 10 róż zamówiłam a bukszpany będą przeniesione z innego miejsca, które jest do poprawki

Muszę wytyczyć linię i zerwać trawę, Tydzień dość intensywny bo od dziś zaczynam szkolenie i dokładnie jeszcze nie wiem jak to wszystko będzie poukładane a mam też zlecenie na przygotowanie 2 przetargów wiec w tym tygodniu to papierkowa robota mnie czeka.
Bardzo się cieszę , że trafiłam na O i na wspaniałych ludzi dzięki temu moje "królestwo " ma szansę wyglądać faktycznie jak królestwo w moim mniemaniu. Miłego popołudnia
Typografia ogrodu 13:07, 28 wrz 2015

Do góry
Ha mnie to nikt nie przebije,ja za kratami
W miejskiej dżungli-Londyn 13:06, 28 wrz 2015

Do góry
W miejskiej dżungli-Londyn 13:05, 28 wrz 2015

Do góry
Ogrody palacu Buckingham.

Makowo na Kociewiu 13:00, 28 wrz 2015

Do góry
No cóż za piękny ogród że mnie tu wcześniej nie było a to zdjęcie jest cudne. Cóż to jest?

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies