O koniecznie muszę na złom sie przejechać, mam koło domu. Na all chcą za taką 50 zl (!)plus koszt przesyłki.
Oglądam Twój wątek i powiem Ci że bardzo lubię naturalne klimaty Twojego ogrodu. Zazdroszę superowej pracowni, u mnie niestety miejsca brak. Mam tylko mały domek, który musi zmieścic jeszcze rowery Zaglądnę wieczorkiem czytać dalej. Pozdrawiam
Wieczorem Red baron już leżał na ziemi, ale dziś się trochę podniósł. To było bardzo dziwne oglądać na niektórych liściach śnieg. Byłam u Ciebie po cichu nie dalej jak wczoraj
Jedź jedź moje konewki są średnio po 3-4zł. Już gdzieś wcześniej pisałam, że najlepsze są te złomowiska na większych wsiach lub w mniejszych miasteczkach.
Bardzo mi miło, że ktoś ogląda mój wątek, ale skoro piszesz, że lubisz styl vintage to domyślam się, że niektóre starocie u mnie mogą Ci się spodobać
Ja jestem teraz na etapie minimalizowania, zagraciłam się za bardzo mały domek byłby chyba lepszy dla takiego zbieracza
Twój szalony Avatar mnie rozbraja napatrzeć się nie mogę
Witaj u mnie ostatnio coraz więcej u mnie nowych osób ja niestety nie u wszystkich Was mogę być na bieżąco, ale bardzo mi miło, że zaglądacie
Ten pierwszy śnieg zawsze fascynuje, trzeba tylko zdążyć z aparatem
Padało i w Koninie i w Kaliszu ja mieszkam mniej więcej w środku trójkąta między tymi miastami tj. K-sza, K-ina i Turku.
Ja mam złomowisko na skraju Wrocławia, pod domem. Tez się powoli zagracam, ale co tam. Czytam Twój ogród, jestem ok 100 strony, ale nie wybiegam naprzód, bo jestem bardzo ciekawa w którą stronę rozwinie się ogród i nie chce sobie popsuć przyjemności. Na ile styl Ogrodowiska splecie się z Twoim, bardzo dla mnie cennym
Historię mojego/naszych avatarów możesz poznać na ostatnich stronach mojego wątku