Witam serdecznie. Jolu to nie grujecznik, lecz oczar omszony. Polecam. Kwitnie jeszcze zimą, potem daje błyszczeć innym roślinom, ale jesienią to on króluje na rabacie.
Musisz kiedyś zobaczyć na własne oczy tę przestrzeń i poczuć klimat tego miejsca. Zapraszamy.
lindsay80, Beatko, Dorotko, Magdo, Jolu, Aga, Iwonko, Ewa, Poli, Asisko_2005, Marto dziękuję serdecznie :*********** ogromnie mnie cieszą Wasze słowa
nicol21 tak to 7 metrów Red Barona
Marzenko, Kasiu nie da rady nie mam pozwolenia
Janinko pod bukiem uratowana od turkuci sesleria jesienna
Ewa, nawigatorka samo to się na pewno nie zrobiło
Waldku zatkało mnie na dobre normalnie nie wiem co powiedzieć jak mnie puści to może coś napiszę a tymczasem dziękuję !
Filemon, frezja, Konieczki, Juzia ma rację na etapie projektu miało zostać stare oczko a Danusia oprawiła go w proste ramy. Jednak zimą wymyśliłam ściankę wodną, prostokątne oczko i placyk z płyt, mąż wymyślił corten i zrobił z niego wszystkie elementy nasadzenia rzecz jasna zmieniłam i w sumie to z tyłów ogrodu zgadzają się linie rabat w 85%
Zbieraj siły i pomysły na następny sezon. A teraz ciesz się z tego, co już udało się Wam samodzielnie zrobić.
Pochwalę się Waszą wspaniałą współpracą małżeńską.
Byłam, widziałam i gratuluję.
Dzięki Loozaczku Ja się tylko uśmiecham i cieszę , że inni również docenili ciężką pracę i efekty
AAAA wiesz ... będę jeszcze troszkę grzebać przy tej brzozowej ... Nie do końca mnie ujmuje stipa . Piękna jest jak stoi na baczność a jak się wygina na boki to już mniej mi się podoba ... No chyba , że na wiosnę zwiększę ilość rurek podlewających bo jednak brzozy potrafią o siebie zadbać
moje roslinki po mrozach wyglądają tak jak na fotkach
ogrod jest brzydki i smutny, nic sie nie przebarwilo tylko wiszą teraz uschnięte lub klapnięte liscie
zawilce tez calkiem zwazone
suchy ML, zwinięte konce, suche proso rozgowate
tulipanowiec juz caly brązowy, stewartoa ktora miala sie przebarwic na czerwono jest cała sucha...
amonogawa klapnięta, podobnie ambrowiec
czy jest sie czym martwic poza efektem wizualnym ?
Tak , tu posadziłam swojego bukszpanowego olbrzyma było również więcej bordowych berberysów ale mi przy upałach pousychały (zapomniałam podlać ), może odbiją na wiosnę