Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Syla 19:34, 11 paź 2015

Konieczki, Mysza, Ele2001, Violinek, Pawluś, Leon60, Olili, Ewkakonewka, Ryska, Kuba, Jagoda - dziękuję za odwiedziny i za tyle ciepłych słów. To moja zapłata za pracę
L00zak 19:35, 11 paź 2015

Syla napisał(a)
Juzia , Hogata, GorAna, Olaw, AIKa, Madzenka, Ren133, Karabela, Sebek, Iwk4 - miłe jest , że nawet po dłuższych przerwach gdzieś ktoś na ciebie czeka i nie zapomniał dzięki ogromniaste

No jak mogłoby być inaczej
Ogród - wzór Beautiful same ręce składają się do oklasków
Syla 19:39, 11 paź 2015

babka napisał(a)

Bardzo Ci dziękuję Tak się właśnie zastanawiałam co to za trawki są takie niewysokie i sterczące Mam Milk Chocolate więc w tym zestawieniu będą chyba akurat bo niższe są
Czy będziesz może zbierała nasionka tych jeżówek ? kupiłabym chętnie

Edytuję bo właśnie wyczytałam, że jeżówki odmianowe nie powtarzają cech rośliny matecznej

Myślisz , że z nasionek coś wykiełkuje ? Bo ja te wyschnięte już pościnałam i rozsypałam po polu Reszta co ładniejsza zimuje i takie suszaki zostawiam na ozdobę albo z lenistwa jak kto woli

babka 19:41, 11 paź 2015

Własnie przed chwilą wyczytałam że jeżówki odmianowe nie powtarzają cech rośliny matecznej
Syla 19:42, 11 paź 2015

lojalna_ napisał(a)
Sylwiu nie sadziłam , ze u Ciebie jeszcze piekniej sie ogrod rozrosnie w kolejnej jesiennej odslonie wzdycham

Czy to tutaj trafil Twoj olbrzym bukszpanowy?

Tak , tu posadziłam swojego bukszpanowego olbrzyma było również więcej bordowych berberysów ale mi przy upałach pousychały (zapomniałam podlać ), może odbiją na wiosnę
Syla 19:43, 11 paź 2015

malkul napisał(a)
Ślicznie porośnięty masz ten busz.

i wszytsko się składa

i pomyslec że to dzięki twojemu wątkowi sam wzięłam sie za łopatę nie czekając na mężusia

Bo KOBIETA wiele potrafi !!!!! co prawda trochę później kuśtyka
Syla 19:47, 11 paź 2015

L00zak napisał(a)

No jak mogłoby być inaczej
Ogród - wzór Beautiful same ręce składają się do oklasków

Dzięki Loozaczku Ja się tylko uśmiecham i cieszę , że inni również docenili ciężką pracę i efekty
AAAA wiesz ... będę jeszcze troszkę grzebać przy tej brzozowej ... Nie do końca mnie ujmuje stipa . Piękna jest jak stoi na baczność a jak się wygina na boki to już mniej mi się podoba ... No chyba , że na wiosnę zwiększę ilość rurek podlewających bo jednak brzozy potrafią o siebie zadbać
L00zak 19:50, 11 paź 2015

Syla napisał(a)

Dzięki Loozaczku Ja się tylko uśmiecham i cieszę , że inni również docenili ciężką pracę i efekty
AAAA wiesz ... będę jeszcze troszkę grzebać przy tej brzozowej ... Nie do końca mnie ujmuje stipa . Piękna jest jak stoi na baczność a jak się wygina na boki to już mniej mi się podoba ... No chyba , że na wiosnę zwiększę ilość rurek podlewających bo jednak brzozy potrafią o siebie zadbać

No właśnie coś do towarzystwa Rozplenic Moudry i Hameln szukam
Syla 19:50, 11 paź 2015

babka napisał(a)
Własnie przed chwilą wyczytałam że jeżówki odmianowe nie powtarzają cech rośliny matecznej

Tak, tak doczytałam Ale zobaczymy to z tego mojego siania wyjdzie Może akurat mi się uda ?
mateuszmichn 19:50, 11 paź 2015

Ostatnimi widokami pobiłaś nas wszystkich. Widok jest przecudnu zasługuje na gratulacje no i myślę że nie jeden konkurs byś wygrała