Olka jak tam można mieć pięknie, no to niemożliwe teraz to ja nie wyjde do swojego ogrodu. A jka to jest z tym projektem - czytałam cały wątek i wydaje mi się że Danusia tylko pomagała Ci przy niektórych rabatach, całość to jednak Ty???
Mistrzostwo - dokładnie
Cześć, Olka Przysiadłam na chwilę nad oczkiem. Jak miło... Taki tu spokój... I ten corten flirtujący z miedzią traw... i buk gadający do graba... I... Wasz talent ponad wszystko. Zawsze podziwiam.
lindsay80, Beatko, Dorotko, Magdo, Jolu, Aga, Iwonko, Ewa, Poli, Asisko_2005, Marto dziękuję serdecznie :*********** ogromnie mnie cieszą Wasze słowa
nicol21 tak to 7 metrów Red Barona
Marzenko, Kasiu nie da rady nie mam pozwolenia
Janinko pod bukiem uratowana od turkuci sesleria jesienna
Ewa, nawigatorka samo to się na pewno nie zrobiło
Waldku zatkało mnie na dobre normalnie nie wiem co powiedzieć jak mnie puści to może coś napiszę a tymczasem dziękuję !
Filemon, frezja, Konieczki, Juzia ma rację na etapie projektu miało zostać stare oczko a Danusia oprawiła go w proste ramy. Jednak zimą wymyśliłam ściankę wodną, prostokątne oczko i placyk z płyt, mąż wymyślił corten i zrobił z niego wszystkie elementy nasadzenia rzecz jasna zmieniłam i w sumie to z tyłów ogrodu zgadzają się linie rabat w 85%