Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:07, 03 wrz 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Nie ma buksów plantacyjnych są "miejscowe" Puste donice straszą...

tak coś czułam, że nie zdzierżysz pustych donic
Ogródek z futrzakami i kamieniami 20:06, 03 wrz 2015

Do góry
Ewik napisał(a)

kilka sierpniowych fotek

Czy znasz nazwy tych twoich piękności?
Podwórkowa rehabilitacja 20:02, 03 wrz 2015

Do góry
Róża okrywowa lovely fairy i rozchodniki- niezniszczalny pakiecik u mnie od paru lat
Ogródek Iwony 19:40, 03 wrz 2015
Do góry
Iwk4 napisał(a)
Aniu, jakiś sentyment mam chyba do żółtych róż. To twoja prywatna? Ma ładny kolor ciepły, słoneczny Mam już mało miejsca, więc mnie nie kuście różami. Cztery zamówiłam, nadal nie wiem, co zrobić z moimi czterema Berolinami. Czekają w doniczkach na zlitowanie i nawet im się chyba podoba, bo całe zielone, zdrowe liście, tylko uparte słabo kwitną. Nie wiem, gdzie je posadzić. Jak już róża ma zajmować miejsce w ogrodzie, to niech chociaż długo kwitnie. Nie mam miejsca na kapryśne panie
Aniu, ta twoja, co to za jedna?

Iwonko to róża z mojego ogrodu.To Hansestadt Rostock. Mam jeszcze Syrius,Crown Princess Margareta,Pomponella,Aspirin Rose,Apricot Nectar.
Szkoda,że nie mam miejsca na więcej..
Wiem,że lubisz róże w żółtawych odcieniach,moje są jakby wpadające w lekki pomarańcz-łosoś.
A to Crown Princess Margareta

Podwórkowa rehabilitacja 19:36, 03 wrz 2015

Do góry
Agania napisał(a)
Podziwiam heliotropy, moje pochłonęły inne kwiatki, takie bordowe liście, rozrosły się dziady i tak już zostawiłam...żabka super i ciekawa jestem kwiatu lilii...czekam na foto

To ja nie jem więcej babeczek

Jest ona ci, znaczy lilija

Ogród do odświeżenia 19:35, 03 wrz 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Co to za jezowki ? Szukam tego lezaczka i znalesc nie moge ...

To Hot Papaya (miała kwitnąć w lipcu!!!!)...w rzeczywistości bardziej czerwona...leżaczek 2 lub 3 strony wcześniej....nie ma co oglądać....ale od razu siem rzuca w oczy
Podwórkowa rehabilitacja 19:30, 03 wrz 2015

Do góry
Aniaaa napisał(a)
Reniu i ja pozdrawiam I zawilce przesyłam na dobry dzień

Piękne te zawilce, nie mam ani jednego, bo jakoś mi się wydawały krzaczasto- zagracające ale jak kwitną to się zachwycam
Dziękuję
Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to! 19:27, 03 wrz 2015

Do góry
Kwiatuch dla Was i lecę zobaczyć co sadzicie

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa 19:20, 03 wrz 2015

Do góry

Krzaczorków nie rozpoznaję a to jest rozchodnik okazałyodmiany konkretnej nie znam...pięknie się rozrasta i z uciętych kwiatów dobrze wypuszcza korzenie w wodzie już możesz spróbować...za miesiąc wsadzisz do ziemi.

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa 19:15, 03 wrz 2015

Do góry

Też stawiam na jukę, raczej młodą....nie widać, żeby kwitła w tym roku.

To zakładam, że ostróżka

a czy "żurawka" miała kwiaty?, bo cosik za gęsta na żurawkę...jakoś dziwnie się rozrosła(nie widzę jej na żywo), ale specem od żurawek jest Łukasz, może On coś Ci podpowie

https://www.ogrodowisko.pl/watek/3386-ogrodowa-przygoda-lukasza
Kiedyś będzie tu ogród 19:15, 03 wrz 2015

Do góry

Pan Maluśkiewicz 19:07, 03 wrz 2015

Do góry
Mixtoorka napisał(a)
Coś mi się wydaje, że moje hortensje to są Limelight a nie Vanilla fraise Kwiatostany najpierw białe, teraz limonkowe, leciuteńko różowieją miejscami. A ja chciałam mieć Vanilla fraise, jesienią różowe. Kształt też bardziej odpowiada Limeligt niż Vanilce.

No jestem rozczarowana.

Tego to nie jestem w stanie rozpoznać, bo dopiero kupiłam limkę
Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa 19:06, 03 wrz 2015

Do góry
To na pewno floks szydlasty

To mi wygląda na jakiegoś rojnika, ale mogę się mylić.
Od nowa ... na przekór wszystkim 18:52, 03 wrz 2015

Do góry
iwka napisał(a)
No i nie mogłam się oprzeć

Bardzo ładnie - szkoda, że one tak szybko przekwitają
Ranczo Edy 18:50, 03 wrz 2015

Do góry
frrrr...wsadziłam go do kwiatów schował się na samo dno na ziemię i już nie ruszam ...a jeszcze nagrałam ...on chyba chce spać ..śpij malutki gościu...

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 18:32, 03 wrz 2015

Do góry
Katkak napisał(a)
Agatka ogród masz przecudny. Można po nim spacerować i wciąż odkrywać nowe miejsca i zakamarki. Cudnie. I to bogactwo roślin, bajka. A co to za roślina z biało obrzeżonymi liśćmi i fioletowymi pączkami? Wygląda jak jakiś krzew. Wilczomlecze od Ciebie wymiatają , wyglądają jakby były sadzone conajmniej z rok temu, a nie w tym sezonie . Wierzbówka też śliczna. Fajna z niej roślinka. I werbena ślicznie kwitnie . Zresztą wszystkie roślinki super się przyjęły i mają się dobrze . Jak mi się uda to popstrykam dziś trochę fot . Pozdrawiam

Katka jak ja lubię Twoją radość i optymizm na ustach, chyba wszystkie Kaśki tak mają....cieszy mnie, że wilczomlecze tak podbiły ogrodowo twoje serce, ale wierzbówki ode mnie nie dostałaś, może pomyliłaś wiązówką błotną
Ten krzew o pstrych ilistkach i fioletowych pąkach, które nigdy się nie rozwijają, to hibiskus variegata
Mój ogród pod górkę... 18:27, 03 wrz 2015

Do góry
Kacha123 napisał(a)
I trochę aktualnych fotek

Wszystko pięknie się rozrosło...mały busz się robi no ale trawniczek wymiata,soczysta zieleń jak namalowana
Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21 18:27, 03 wrz 2015

Do góry
nicol21 napisał(a)
Ogród o poranku, gdzie trawa nie skoszona, brzegi nie przycięte, walający się pieniek i parę innych niedociągnięć. W porze wieczorej stan jest niezmieniony.
Kurcze, ale mam wielki ten ogródek, 4 zdjęcia i wszystko pokazane

Nie mogłam sobie na tablecie poradzić z wykasowaniem wcześniejszych fotek, chodzi mi o ta zurawke
Ranczo Edy 18:26, 03 wrz 2015

Do góry
koliberek...

Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21 18:25, 03 wrz 2015

Do góry
nicol21 napisał(a)
Ogród o poranku, gdzie trawa nie skoszona, brzegi nie przycięte, walający się pieniek i parę innych niedociągnięć. W porze wieczorej stan jest niezmieniony
https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/95/954253/original.jpg[/img]

Dawno do Ciebie nie zaglądałam, masz jak w zaczarowanym ogrodzie. Piękna trawa! Czy ta żurawka, która jest na tym zdjęciu nadaje się do cienia? I jak ona się zwie? Dzięki
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies