Aniu, ale się dzieje u Ciebie Będzie pięknie
Magda arbuzowa...no nie mogę
musiałabyś chyba 4 dawać
Wpadłam, nadrobiłam nowy wątek, no nieźle się zapowiada, ta lawenda to będzie szał.
ja to wiem bo to ty wymyśliłaś
Raczej myślę o zrobieniu z nich w ostateczności skarpet pod drzewami zamiast cisow.. tylko czy je utrzymam jako kostki 1,5x1,5 ? 2szt na drzewo?
Jazz ile lat to pumilio już rośnie ? Wygląda bardzo ładnie u Ciebie. Tez myszę zakupić 4 sztuki na skarpę i trochę się boję tej odmiany bo straszą że rośnie ogromne.
wszystko boskie a na lawendę szczególnie zwróciłam uwagę dawałaś dolomit?
Zachęcona dyskusją u Asi Makadami postanowiłam pokazać szersze kadry A co mi tam, trudno, jakoś to będzie No więc front, tak wygląda z ulicy I dalej
Ogród niby nowoczesny ale...
Na liatrowej się zagęściło. Lawenda żwir dostała :
Anita chodzi mi o mega minimalistyczny efekt, tylko lawendą i trójkąt z kostrzew zatopione w to wielopniowe swidosliwy. Spójrz na wątek Navi lub Magdy Arbuzowej no boskie są te kulki lawendy.........
Gruszko, bardzo żałuję, że nie zrobiłam zdjęć działki sprzed całej rewolucji. Teraz to dom jest odsłonięty i widoczny Wcześniej przed samym wejściem było jeszcze ogrodzenie, zarośla brzozowe, jarzębina, sumak - generalnie busz. Wycięliśmy wszystko z wyjątkiem świerka, żeby zrobić podjazd i dopiero dom się odsłonił. Co najmniej kilka razy słyszeliśmy od sąsiada czy listonosza "o rany! nie wiedziałem, że tutaj taki duży dom stoi".
edit: aa, i hamak też niedługo będziemy montować; zainspirowałam się jednym zdjęciem i będziemy wmurowywać w ziemię dwa niskie, drewniane słupki. Też nie mam miejsca na kolejnego grata (czyt.: stelaż) w garażu, a składać i rozkładać nikomu się nie chce
hihi Magda arbuzowa w pierwszej chwili zastanawiałam sie o kogo chodzi no w końcu ruszyłaś z kopyta będzie zaj...e
Powodzenia Aniu. Oby się udało tak jak to zaplanowałaś. Widać że strasznie Ci na tym zależy.
Anka, jak to Viva z 6-paka z Obi, to ona się gigantyczna szybko robi. Zimą fajnie wygląda, takie poduchy są i nie zgodzę się, że po kwitnieniu będzie łyso, bo same te kępki są śliczne, a poza tym ona długo kwitnie
Dosadz jeszcze członki i będzie komplet Anka, szaleństwo! Kawał dobrej roboty! kostrzewa juz tak na mur-beton klepnięta?