Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

lindsay80 11:03, 30 maj 2017

Przyszłam pochwalić pergolę, piękne miejsce do wypoczynku, z tymi zasłonkami tak romantycznie.
makadamia 11:12, 30 maj 2017

Aaaa! uwielbiam takie połączenia!
kasia_c 11:22, 30 maj 2017

Ładne inspiracje. Pięknie będzie
Zana 11:29, 30 maj 2017

Inspiracje superowe

A zapomniałam Ci napisać, że mam taki sam środek na mszyce i u mnie działa. W ubiegłym roku też go stosotwałam między innymi na róże i na zdobniczkę na buku no i zadziałał (albo mszyce się wyniosły).
Makao_J 11:30, 30 maj 2017

Dzięki za słowa otuchy

Będę się starała by coś takiego wyszło ale wszystko wyjdzie w praniu. Muszę zamówić jak najszybciej krawężniki.

Dobrze że eMa przypiliło bo wywrotka żwiru leży za ogrodzeniem i się marnuje (za dużo kupiliśmy) a lada dzień zaczną się u nas rozkopy bo kanalizację ciągną i pewnie żwir przepadnie więc eM stwierdził że jak chcę te ścieżki robić to teraz póki żwir jest No i lecę jak na skrzydłach
Makao_J 11:32, 30 maj 2017

Zana napisał(a)
Inspiracje superowe

A zapomniałam Ci napisać, że mam taki sam środek na mszyce i u mnie działa. W ubiegłym roku też go stosotwałam między innymi na róże i na zdobniczkę na buku no i zadziałał (albo mszyce się wyniosły).

U mnie też działa i co najważniejsze nie przypalił mi wierzby a po zwykłym oprysku zawsze mam popaloną. Jest OK.
BasiaLT 11:34, 30 maj 2017

Bardzo fajny pomysł z tymi płytami.
iwka 11:37, 30 maj 2017

Aniu ścieżkę będziesz miała super, bardzo mi sie podobają własnie takie obrosnięte bylinami
anna_t 11:39, 30 maj 2017

makadamia napisał(a)

edit: aa, i hamak też niedługo będziemy montować; zainspirowałam się jednym zdjęciem i będziemy wmurowywać w ziemię dwa niskie, drewniane słupki. Też nie mam miejsca na kolejnego grata (czyt.: stelaż) w garażu, a składać i rozkładać nikomu się nie chce
dokładnie tak samo myślę zrobić hamak. Zanim mi te grujeczniki urosną co na nich planowałam to ja już kręgosłup w ósemkę będę mieć
Makao_J 12:40, 30 maj 2017

BasiaLT napisał(a)
Bardzo fajny pomysł z tymi płytami.

iwka napisał(a)
Aniu ścieżkę będziesz miała super, bardzo mi sie podobają własnie takie obrosnięte bylinami

Dzięki.

Ja nie mogę doczekać się jak posadzę tam miskanty, hortki i rozchodniki. Uwielbiam to połączenie