Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

W ogródku Iwony 22:43, 31 sie 2015

Do góry
Ivvvona napisał(a)
Pozdrawiam odwiedzających mój ogród - dla Was floks który wciąż wypuszcza nowe pąki.

Twój floks przypomniał mi, że wyjadałam w dzieciństwie te pręciki słodziutkie. Koniecznie muszę floksy zaprosić do ogródka choćby i z sentymentu Dziękuję
Kubusiowo II 22:42, 31 sie 2015

Do góry
Gosia hhehehe tak czuje jakby to było sto lat A strach... prosze bardzo... chociaż to bardziej strachowa

Marta dzięki Buziaków posyłam 100
Moja bajka 22:42, 31 sie 2015

Do góry
Wreszcie ruszyła moja hortka ukorzeniona w zeszłym roku z gałązki (też szabrowanej ). Dłuuugo ledwo wystawała z ziemi, ale taki widok mnie cieszy . A rozplenice szaleją

Żarówkowa hortka od Kasi ślicznie się przyjęła i... świeci

bukiecik Pomponelli
W kamiennym kręgu od początku 22:38, 31 sie 2015

Do góry
Sierpień się kończy, .....kartofelki w ognisku się piekły a nad nim małe conieco....pola szarobure, śpiew ptaszków coraz słabszy........jesień puka do dzrwi......

Hortensjada 22:37, 31 sie 2015

Do góry
Czas już pomyśleć o nocnym odpoczynku Dobranoc

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 22:36, 31 sie 2015

Do góry
Nowa rabata i do poprawy- miała być rozplenica (nieduża), okazało się, że sprzedano mi inną trawę, no i miały być dalie o czarnych liściach , niskie i biskupie, a mam to co mam.

Z tyłu limki- wprawdzie młode, ale zza tego wszystkiego niewidoczne.

Jedne co dobre to tylko tyle, że się nie spaliły słońcem, :

Moja bajka 22:34, 31 sie 2015

Do góry
Trochę zapomniane przeze mnie świeczniki . W zeszłym roku wisiały na orzechu, ale że orzech został radykalnie ogolony to teraz bimbają sobie tutaj. Jak już muszę patrzeć na te szopy sąsiadów, to chociaż trochę je po swojemu wykorzystam .

Posadziłam dziś koleusy, bo puściły już korzonki. Szabrowane, ale co tam. Tylko kilka czubeczków urwałam .

Aniu razem z ostnicą cieniutką, którą mam od Ciebie rośnie taka roślinka, tez od Ciebie, ale to pasażer na gapę . Wiesz może co to? (te dwa szerokie liście)

Hortę Boquet Rose musiałam przesadzić, bo tam gdzie rosła miała chyba za ciemno. Mam nadzieję, że w nowym miejscu się pozbiera

Ogródek Iwony 22:33, 31 sie 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Do wszystkich zaglądających macham zbiorowo łapką

uwielbiam oglądać zdjecia Twojego ogrodu, u Ciebie w ogóle nie widać suszu wszystko pięknie kwitnące i tak soczysta zieleń
Hortensjada 22:33, 31 sie 2015

Do góry
Ewa777 napisał(a)
U Ciebie jak zawsze zachwycająco Piękny masz ogród

Pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny
Pozostał mi jeszcze ten kącik do wypieszczenia, roślinki mam ( oczywiście rzadsze odmiany hortensji, które malutkie były porozrzucane po całym ogródku i najwyższy czas dać im stałe stanowisko a jakieś wypełniacze tez się znajdą

Ogród u stóp klasztoru cz. II 22:33, 31 sie 2015

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Alina, to była giełda (samochodowa) - nie targ staroci.... , tak uściślając. Detale - no detalistka jestem jak nic i jeszcze pedantka (tutaj wznoszę oczy do nieba).
Czekam na zdjęcia z mojego "naj" ogrodu.

No tak ...giełda samochodowa była ,ale samochodów mało a bibelotów co nie miara. kompletnie oszalałam i już w niedziele planuje wypad na pobliski pchli targ w Krakowie .

Ewki ozdoby biją wszystko na łeb,co dotychczas widziałam .

Makowo na Kociewiu 22:32, 31 sie 2015

Do góry
makkasia napisał(a)
A tutaj aby było widać zmiany
przed:

Bonica już znowu ma pączki

i dlatego też zamówiłam..teraz czekam
rabatki "wypasione"..świetnie to wygląda a zwłaszcza przewieszające się przez bukszpan trawki.
Ranczo Szmaragdowa Dolina 22:31, 31 sie 2015

Do góry
Katkak napisał(a)
No Kochana, poszłaś po bandzie tymi nowymi ogrodowymi cudeńkami . Wiedziałam, że na złomowiskach są skarny i warto ich tam szukać, a nie tylko bębnów od pralek na grilla . Cudeńko, też marzy mi się coś takiego . W moim sąsiedztwie jest taka cudna, stara, klimatyczna brama i zawsze do niej wzdycham .

A ja u siebie powiesiłam zapomniane butelkowe świeczniki. Znów szopa sąsiedzka okazała się przydatna. A tak na serio, to jak już muszę mieć te 3 straszydła tuż za płotem, to próbuję je do czegoś wykorzystać . Buziole Sywluś. Acha, jak chcesz coś okrywowego, to mam fajnego biało-zielonego bluszcza i tojeść rozesłaną w złotym kolorze, taka fajna żarówa Jakby co to mów .

Kasia tojeść mam, a bluszcza chętnie
Wpadnę zobaczyć te świeczniki

Piękna ta brama po sąsiedzku- klimatyczna
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 22:29, 31 sie 2015

Do góry
I moja niespodzianka- Magnolia Black Tulip - nie zachwyciła wiosną, dostała mrozem- dziś ma piękne pąki,

Ogród Magdalenka 22:28, 31 sie 2015

Do góry
noemi napisał(a)

Co to za róża?
Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku 22:27, 31 sie 2015

Do góry
Trawy od Anity się rozkrzewiły

Clematis w górej parti zakwitł.

Różyczka

Ranczo Szmaragdowa Dolina 22:26, 31 sie 2015

Do góry
No Kochana, poszłaś po bandzie tymi nowymi ogrodowymi cudeńkami . Wiedziałam, że na złomowiskach są skarny i warto ich tam szukać, a nie tylko bębnów od pralek na grilla . Cudeńko, też marzy mi się coś takiego . W moim sąsiedztwie jest taka cudna, stara, klimatyczna brama i zawsze do niej wzdycham .

A ja u siebie powiesiłam zapomniane butelkowe świeczniki. Znów szopa sąsiedzka okazała się przydatna. A tak na serio, to jak już muszę mieć te 3 straszydła tuż za płotem, to próbuję je do czegoś wykorzystać . Buziole Sywluś. Acha, jak chcesz coś okrywowego, to mam fajnego biało-zielonego bluszcza i tojeść rozesłaną w złotym kolorze, taka fajna żarówa Jakby co to mów .
Hortensjada 22:24, 31 sie 2015

Do góry
Flower1 napisał(a)
Piekne widoczki ,tylko sie klasc na lezakach

Dzięki
W takim razie zapraszam na jeszcze te widoczki

Dentelle de Gorron

Diamantino

Daruma

Little Lime w 2 odsłonach

Bardzo ażurowa Kyushu
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 22:23, 31 sie 2015

Do góry
Jeżówki- jedyne które są dość mocno rozwinięte, pozostałe jeszcze małe.

i jeszcze

Lawenda oszalała- nie daje się ściąć -cały czas masa bzyczków

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies