to jest storna południowo-zachodnia. wejście do altanki dokładnie widać teraz na zdjęciu zaznaczyłam je czerwoną strzałką. kadr ze zdjęcia znajduje się przed wejściem do domu
Na tym zdjęciu niewiele widać. Gdzie jest wejście do altanki? jaka to strona? Czy to jest przy wejściu do domu? Jak dla mnie to teren jest płaski i wrzosy zginą a i z altanki niewiele zobaczysz.
dalej na dole tak jak pisalam jakieś 15-20 metrów do zagospodarowania.
tak jest teraz, ta droga będzie zawinięta przy siatce właśnie i cały czas prosto do końca świerkow, czyli do końca ogrodu, dalej królestwo Ema więc nie moja broszka
phi legenda, jak ja sama nie wiem co tam jest, zamysł był taki
tak właśnie mnie olśniło, że jednolity ciąg będzie nudny, jeszcze dzisiaj muszę dokładnie się rozmierzyć, chyba samochodem pojeżdżę i zobaczę jak tam będzie z tą szerokością, może jeszcze z pół metra bym ukradła. Byłoby ok. 2m to już jakaś sensowna szerokość.
Mam dwa duże iglaki ( tuje?) i posiadam zgodę na ich wycięcie. Zastanawiam się, czy dać im jeszcze szansę i spróbować je jakoś uformować, czy też wyciąć i zapomnieć. Miejsce reprezentacyjne, rosną bezpośrednio przy wejściu do domu. Teraz tego nie widać, bo dom w remoncie.
Od strony schodów nie są takie regularne, jak od strony zewnętrznej.
Proszę o jakieś sugestie i rady. Jeśli formować, to kiedy, czy można jeszcze teraz?