Przed ekranem można dać rząd rozplenicy Hameln, cebulowe i np. Trzmieliny szczepione, jakąś kulkę bukszpanu a ciski będą sobie rosły po ciuchutku na plecach. A co do tych drzewek-moze jakies bordowe. Na pergole winobluszcz i powojnik albo na bogato-roze i powojnik
phi legenda, jak ja sama nie wiem co tam jest, zamysł był taki
tak właśnie mnie olśniło, że jednolity ciąg będzie nudny, jeszcze dzisiaj muszę dokładnie się rozmierzyć, chyba samochodem pojeżdżę i zobaczę jak tam będzie z tą szerokością, może jeszcze z pół metra bym ukradła. Byłoby ok. 2m to już jakaś sensowna szerokość.
świerki z lewej strony ciągną się pewnie jakieś 15 metrów po prostej i taka długość będzie przeznaczona na część ogrodową. W poprzek też coś będę musiała posadzić, aby oddzielić część gospodarczą. Ale to w odległych planach.
oj żabko ale ty masz areał jak będziesz dalej ciągnąć ta drogę to dobrze rozmierzcie te łuki ja do tej pory jak jadę to na krawężnik tylnym kołem zawsze wiodębo nie tak sobie ścinam ten łuk a za nowym domem nie masz stodoły? drogę to min 4 metry musisz zrobić bo ani większym sprzętem ani ciągnikiem nie wjedziesz