Wczoraj po raz pierwszy w tym sezonie użyłam środka grzybobójczego. Niestety mączniak ostro opanował róże i magnolie. Środki ekologiczne nie powstrzymały choroby.
dzisiaj jest bardzo ciepło ale pochmurno
Wycieczka w góry " autkiem " ile się dało lenistwo. Stałem się dzisiaj właścicielem pięknej działki pod górą Skrzyczne bardzo widokowa na starość zbuduje tam chatkę
Możesz być z siebie dumna ! ja z Ciebie jestem
Historia Twojej rabaty to dowód na to, że jeśli czegoś bardzo chcesz osiągniesz to ciężką pracą i samozaparciem
Widziałam, że rozmyślasz nad ptasimi łapkami zrobiłam foto mojej od 12 do 19 na słońcu
Odcięlam gałązkę i nic dalej nie wiem. Przewieszająca gałązka jest miękka i bardzo krucha. Rwie się bez trudu. Przesyłam jeszcze dwa zdjęcia. Na co mam zwrócić uwagę po przecięciu gałązki? A poza tym dziękuję za reakcję. Ta sosenka jest w pobliżu kilku innych sosen, w tym kilku 10-letnich. Boję się, że jakaś zaraza zaatakuje pozostałe.
Ewciu nie mam takich umiejetnosci szybkiego radzenia w nasadzeniach , nad moimi pomysłami siedxe dlugo , gapie sie i gapie jak co s mi wpadnie do glowy to dam znac
Moj ogrid powstawał w tym roku, w zeszłym roku jesienia miałam swierki i tujki , rozplenice gigantyczne tez kupiłam ale nie kwitly w tym roku tak wybujaly