rodek CW, lubię jego pokrój, nie cierpię tego powtórnego kwitnienia, takie homo nie wiadomo
rodków nie widać przez patagonkę, na razie niech kwitnie
jesienią usuwam do cna
dalej wszędzie się sieje
ambrowiec kolumnowy, mimo braku wody, daje radę
jeżówki papaja spalone czy jak??? zbiorę nasiona i sypnę, drugie podejście do odmianowych
kosmos siarkowy uroczy, wolę go od tego drugiego i fajnie do tej ciemnej dalii pasuje
jakieś mi idą kolejne, pytanie czy zakwitną
z daleka
w tle nieszczęsna stodoła
moja zmora
wisteria zielona i wielka
pod wiązem mi ciut schną
ogrodowej Renacie ścięłam z góry przekwitłe pąki i puściła nowe, muszę na całości zabieg zrobic
pluskawice jakoś powoli się do kwitnienia zbierają'
te zielone o śmierdzących kwiatach wywaliłam
jak ktoś chce, to bryła korzeniowa zyje
Angela
zaczęła na dobre
za nią widać, że trawy nie maspalona do cna
dla Justyny z eee_tam
łubin stan aktualny, przy okazji siewkę wypatrzyłam
jest bardzo pożyteczny dla innych roślin
dla Mirki, kwiatostan trawy, z której chciała nasiona, zaczyna kwitnąć
ratowane limki żyją
szczawik i koniczyna u nie wszędzie
i wredny kurdybanek i chwaśnica i mlecze, to zamiast trawnika mi zostało
Mam taką śliczną konewkę, tam stoi na półce, akurat jej miarka na jedną trawkę
te kije dobra rzecz, ale mnie czasu stale brak, w domu stoi cały sprzęt do treningów i kurzem zarasta
Ciesze się, że się podoba, jak byc się plątała na flomarkach, to patrz czy jakąś głowę kobiecą nie wypatrzysz, wtedy mms i jakby co kupisz mi, a ja podjadę po odbiór
utyło mi się, lodami się objadam
no to w końcu te wycięłam, rany..jak ciężko między roślinami to cięcie robić, teraz tylko bajzel uprzątnąć..liście
z tym najtrudniej, bo na drabinie, ciężko całość widać i zjechałam ciut kształt
zdeptałam liliowce, mus je przesadzić
ten mi najładniej wyszedł, 3 dni mi to zajęło, tzn te wszystkie tu moje stare, ścinki takie wielkie, że byś od razu buksy wielkie miała
tu mam 3, nie wiedziałam jak je formowac, tak zrobiłam, potem ten środkowy w stożek puszczę
Janie dzięki za taki widoczekz przyjemnością obejrzę
Oczywiście wpadnę, dziś oblecę wątki, bo jutro nieczasowa, w sobotę wyjazdowa, relację dopiero w poniedziałek będę robić, w niedzielę i poniedziałek u mnie goście, komp będzie w odstawce
tu cis już w poduszkę zrobiony, został mi ten obok, nie wiem jaki czub mu zrobić
o ten
w stożek???