Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Tess"

Kubusiowo II 11:26, 23 cze 2015

Do góry
Przycinaj, nic jej nie będzie. Powinno sie ją przesadzić wczesną wiosną (albo jesienią, po przekwitnięciu) i przycięciu).
W przyszłym roku zaszaleje.
Ale dałaś jej jakiś ogranicznik?
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 11:06, 23 cze 2015

Do góry
Tess napisał(a)

Wirtualnie? Da się, ale może Kaśka na chrzciny zaprosi?

jak przeżyja pierwsza zime to zaprosze na roczek
"W kolorze blue" 11:05, 23 cze 2015

Do góry
Tess napisał(a)

Nie-jedynacy nierzadko także zostają z tym sami

A podsumowując temat dzieciowy - podziwiam i mam duży szacunek do kobiet, które mają więcej, niż dwoje dzieci. (no z wyłączeniem tych, które mój szacunek utraciły przez inne powody)

to prawda.
Mój pierworodny jest jedynakiem. Sama mam trzy siostry, rodziców katolików a ku mojemu zaskoczeniu nigdy nie było ich ani na jednej chemii, ani kiedy miałam operację, badania… Zaskoczenie i największe rozczarowanie 'roku"
Oczywiście na eM i syna to zawsze mogę liczyć i jestem dla nich nr. 1

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 11:05, 23 cze 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Ho, ho aż się uśmiechnęłam

Tess, musimy pomyśleć o jakimś chrzcie brzozowej

Wirtualnie? Da się, ale może Kaśka na chrzciny zaprosi?
"W kolorze blue" 11:00, 23 cze 2015

Do góry
Tess napisał(a)

A podsumowując temat dzieciowy - podziwiam i mam duży szacunek do kobiet, które mają więcej, niż dwoje dzieci. (no z wyłączeniem tych, które mój szacunek utraciły przez inne powody)

podobno trzecie juz sie samo wychowuje Ensata tak jest?
"W kolorze blue" 10:57, 23 cze 2015

Do góry
Ensata napisał(a)
Z perspektywy jedynaczki, tego, że moja mama jest cięzko chora i ja zostałam psychicznie z tym sama. Swoim dzieciom bym tego nie zrobiła. Dobrze jest jak jest dobrze, pózniej jedynacy zostają sami.

Ogród niby nowoczesny ale... 10:35, 23 cze 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Boi się z najwyższego stopnia pudła zejść

Sebek napisał(a)
Dziewczyny uwielbiam Wasze teksty

Magda - nie przejmuj się nimi, ja pomogę Ci zejść jak i przynieść ten pucgar - w Twoim stanie lepiej ja siebie uważać

w łeb dostaniesz razem z nimi...

Ensata napisał(a)
Sołtys w złocie alimenty zapłacił, zmyłka dla zony, nie inaczej. duzo złota, to wolno idzie

Ale dedukujesz...no, no, no

Tess napisał(a)
Przestańcie, Fariatki A jak ktoś jemu (sołtysowi znaczy) albo jego żonie doniesie, co się tu wypisuje, a on albo żona jego na takich żartach się nie poznają? (pozdrawiam Szanowną Małżonkę - serio i z pełną atencją)

Tess...widzę, że Ty tu jedna porządna na szczęście
Kubusiowo II 08:43, 23 cze 2015

Do góry
Cudnie! Te kolory i wzory... jak dywan.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:34, 23 cze 2015

Do góry
Tess napisał(a)

Trzymam.

dzięki
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:33, 23 cze 2015

Do góry
magnolia napisał(a)
dziewczyny dzięki za trzymanie kciuków, dziś tez poproszę, bo zaczyna się dzień drugi egzaminów. Rano jeszcze szlifierke kontowa rozkładali na części pierwsze bo ktoś szeptał wczoraj że szfilierę od środką każą rysować.

Trzymam.
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 07:36, 23 cze 2015

Do góry
siakowa napisał(a)

Taka siła walki o zycie 30 razy zdeptany ale sie trzyma
Ty i Polinka jesteście matkami chrzestnymi tej brzozowej rabatki

Ho, ho aż się uśmiechnęłam

Tess, musimy pomyśleć o jakimś chrzcie brzozowej
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 07:32, 23 cze 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
No pięknie masz. Widzę już ten żwirek i leżaczek
A paznokcie do kompletu z jarzmianką chyba dawali
Kasiu, bergenia na fotce sadzona była jesienią, a tegoroczna w innym jest miejscu, ale też ładnie się wzięła. Piszę tu, bo u mnie nie mam dziś czasu. Pa
edit: skasowałam fotkę, bo zacytowałam to samo, co w poprzednim poście jest u Tess

Iwonko dziekuje i śpieszę sprostowac że paznokiec mój osobisty, nie nabyty

Pokaz prosze tą wiosenną bergenię
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 07:30, 23 cze 2015

Do góry
Tess napisał(a)

Czego to kopytko się tak drze? Aż u mnie słychać. Żyje, ale ładny będzie dopiero w przyszłym roku.

Śliczna jest.

Taka siła walki o zycie 30 razy zdeptany ale sie trzyma
Ty i Polinka jesteście matkami chrzestnymi tej brzozowej rabatki
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 00:04, 23 cze 2015

Do góry
No pięknie masz. Widzę już ten żwirek i leżaczek
A paznokcie do kompletu z jarzmianką chyba dawali
Kasiu, bergenia na fotce sadzona była jesienią, a tegoroczna w innym jest miejscu, ale też ładnie się wzięła. Piszę tu, bo u mnie nie mam dziś czasu. Pa
edit: skasowałam fotkę, bo zacytowałam to samo, co w poprzednim poście jest u Tess
"W kolorze blue" 23:52, 22 cze 2015

Do góry
Edit: jakie głupoty człowiek (czyli ja) po nocy wygaduje
Kończę tę dysputę, bo Gośka nas pogoni
"W kolorze blue" 23:47, 22 cze 2015

Do góry
Tess napisał(a)

Mam siostrę młodszą o 12 lat. Ojciec miał 40, kiedy się urodziła. A kiedy rodzice przechodzili na emeryturę ona jeszcze była na ich utrzymaniu (studia dzienne). Czyli rodzice zajmowali się wychowywaniem potomstwa przez całe swoje dorosłe zawodowe życie Dlatego sama nigdy nie zdecydowałam się na następne, późniejsze dziecko.

Mój eM już dwa lata po 40... Wydaje mi się że na dziecko nigdy nie jest za późno. Niestety obecny trend nie sprzyja wcześniejszemu rodzicielstwu.
Moi rodzice mieli nas bardzo młodo - mój tato w wieku 45lat został dziadkiem (siostra miała córkę na 4roku studiów zresztą tak jak ja), nie wyobrażam sobie teraz mojego męża jako dziadka. Los pokaże...

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 23:47, 22 cze 2015

Do góry
siakowa napisał(a)
troszku jestem brudny ale ŻYJĘ Tess

Czego to kopytko się tak drze? Aż u mnie słychać. Żyje, ale ładny będzie dopiero w przyszłym roku.

siakowa napisał(a)
tak bylo jeszcze pare dni temu kiedy buky były nie podciete

Śliczna jest.
"W kolorze blue" 23:42, 22 cze 2015

Do góry
Ensata napisał(a)
No to my byliśmy jednak młodsi przy 3 Po 40 bym się już nie zdecydowała

Mama też nie była po 40 Ale przyznaję, trzecie dziecko ma też plusy Odmładza kobietę, dowartościowuje mężczyznę
Mirkowy ogród (początki) 23:40, 22 cze 2015

Do góry
Tess napisał(a)

O nie, to nie tak. Za kolor ją lubię. Wszak na wsi rośnie, tam pasuje I za kształt kwiatów, i za pokrój. Śliczna jest, jak kwitnie. Dlatego nie odradzam jej posiadanie nikomu, natomiast każdemu mówię, by nie pozwolił jej się niekontrolowanie rozrastać.
Nie musisz wierzyć, Mireczko. Ale wspomnisz moje słowa, kiedy będziesz chciała na jej miejscu posadzić coś innego
Wiem Tereniu za to samo ją lubię i będę pilnować co by nie szalała
Mirkowy ogród (początki) 23:34, 22 cze 2015

Do góry
Mirka napisał(a)
Ja wiem Ty jej nie lubisz bo on żółta ci.

O nie, to nie tak. Za kolor ją lubię. Wszak na wsi rośnie, tam pasuje I za kształt kwiatów, i za pokrój. Śliczna jest, jak kwitnie. Dlatego nie odradzam jej posiadanie nikomu, natomiast każdemu mówię, by nie pozwolił jej się niekontrolowanie rozrastać.
Nie musisz wierzyć, Mireczko. Ale wspomnisz moje słowa, kiedy będziesz chciała na jej miejscu posadzić coś innego
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies