Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo II

Kubusiowo II

Mirka 11:04, 23 cze 2015

kaisog1 napisał(a)
Gosiu Kubusiowo jak zwykle mnie zachwycaPodziwiam cię jak ty tak na odległość taki porządeczek masz.Ja mam 6km.do działki i roboty nie mogę ogarnąć jestem tylko w weekend .Goździki te różowe przycinasz po kwitnieniu i czy ponownie zakwitają Pozdrawiam
kaisog1 11:22, 23 cze 2015

Haneczko dziękujemy! Buziam mocno!

Ania przyjeżdżaj! Te nasze truskawki, nawet jeszcze zielone są słodkie! Nie wiem jak to się dzieje - faktem jest, że te kupne w porównaniu z nimi są bez smaku...

Gosiu dziękuje ślicznie Faktycznie lepiej już wszystko wygląda bo większe nieco ale jeszcze sporo pracy przede mną... i kasy niestety

Aniu do truskawek dobiera sie moja Mamusia Ogarnęłam.... zupełnie nic już nie ogarniam hahahha Mam wrażenie, że ogród powiększył swoją powierzchnię dwukrotnie i nie wyrabiam...

Magda dzięki za komplementy Doświadczonym ogrodnikiem to ja nie jestem... ciągle sie uczę czegoś nowego

Justyna Tyrlandia mnie pokonuje w tym roku.... zupełnie nie mam siły do roboty "ucywilizowała" - nie zupełnie....., na skarpę znowu patrzec się nie da więc nawet fotki nie cyknełam

Zbyszku i to największa wada... odległość.... trudno mieć tak jak by sie chciało gdy człowieka prawie 300km dzieli z ogrodem...

Beata faktycznie bylinówka wygląda zdecydowanie lepiej niż w zeszłym roku. Chociaż co roku jest ona inna... niby te same rośliny a co roku każda kwitnie troche o innej porze....

Tessi cieszę się, że do nas zajrzałaś Powiedz mi... miałaś rację co do tojeści, ona nie wygląda za specjalnie... czy mogę ją przyciąć??

Iwona uwierz mi, że chyba wolałabym nieco zmniejszyć ten nasz ogród Wiem, że każdy zawsze woli więcej przestrzeni... ale ogarnięcie tego graniczy z cudem

Justyna mam identycznie Też mnię się gust przeniósł na drugą stronę hahha

Agata raczej dziabka, rękawiczka i do roboty niż relax

Mirko nie zależnie czy masz 6 czy 60 czy 600... na odległość ciężko utrzymać porządek w ogrodzie. Musimy sie z tym pogodzić niestety.
Co do gożdzików... tak przycinam je i jeżeli ponawiają kwitnienie to bardzo słabo.

Chciałam Was przeprosić, że nie ma mnie tyle co kiedys na Ogrodowisku.... Strasznie tęsknie ale tyle spraw teraz mam na głowie.... Czasem sobie myślę, że juz mi sie nie uda nigdy wrócić na dobre... Przestałam się wyrabiać z czymkolwiek, chyba za dużo jak na jedne babskie barki

Tess 11:26, 23 cze 2015

Przycinaj, nic jej nie będzie. Powinno sie ją przesadzić wczesną wiosną (albo jesienią, po przekwitnięciu) i przycięciu).
W przyszłym roku zaszaleje.
Ale dałaś jej jakiś ogranicznik?
Juzia 11:32, 23 cze 2015

Widzę, że nie tylko w Kubusiowie masz Tyrlandię...
leon60 13:08, 23 cze 2015

Gosiu ślicznie u Was
Tess 13:09, 23 cze 2015

Juzia napisał(a)
Widzę, że nie tylko w Kubusiowie masz Tyrlandię...

Gdzie widzisz?
deszczowymaj 13:16, 23 cze 2015

Małgosiu ależ pięknie u Ciebie,jak w bajce
wszystko dopięte na ostatni guzik
Juzia 13:25, 23 cze 2015

Tess napisał(a)

Gdzie widzisz?

Między wierszami
martaibartek 08:31, 24 cze 2015

Gosiu cudowne widoki. Uwielbiam twoje zdjęcia z Kubusiowa.
Przytulam cię mocno i wspieram. I dla mnie doba za krótka
Agatek 10:39, 24 cze 2015

Tak sobie umilam zdjęciami począteek dnia