Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "W kolorze blue"

"W kolorze blue"

Juzia 10:49, 23 cze 2015

Ensata napisał(a)
Ja pod kołdrą z kotem

Chciałam Ci donieść gdzie był w tamtej chwili "Twój" maż....ale się ugryzłam w język

Magda70 10:51, 23 cze 2015

malkul napisał(a)

spoko, u nas wczoraj kapiel w wannie zakończyła sie u małej poslizgiem, zębami wbitymi w brzeg wanny, krew, rozdzierający krzyk, łacina fruwająca , jedenyki chwiejące... sen nadszedł szybko dziś wizyta u stomatologa i kolejne darcie...

Ensata napisał(a)
O mamoooo, współczuję, zrób koniecznie prześwietlenie zęba. Mam przyjaciółke stomatologa dziecięciego, jak mieliśmy taka akcję, to od razu fota była i kontrola pózniej, czy martwy nie jest zab. Ona ma mleczne na szczęście. No u mnie Ewa w piatek, noga w szynie gipsowej. Głaski na Malutkiej, biedna...

niezłe z Was mamusie

buziaczki dla maleństw od cioci Magdy
Magda70 10:54, 23 cze 2015

Konieczki napisał(a)

Kurde ja i eM mamy po dwie siostry, dzieci moje się dopraszają o rodzeństwo, tylko ja egoistka... ale może jeszcze kiedyś - narazie mam ciche dni z eM więc nie ma jak HAHAHA

Po cichych dniach jest godzenie i wtedy....
Tess 10:57, 23 cze 2015

Ensata napisał(a)
Z perspektywy jedynaczki, tego, że moja mama jest cięzko chora i ja zostałam psychicznie z tym sama. Swoim dzieciom bym tego nie zrobiła. Dobrze jest jak jest dobrze, pózniej jedynacy zostają sami.

Nie-jedynacy nierzadko także zostają z tym sami

A podsumowując temat dzieciowy - podziwiam i mam duży szacunek do kobiet, które mają więcej, niż dwoje dzieci. (no z wyłączeniem tych, które mój szacunek utraciły przez inne powody)
siakowa 11:00, 23 cze 2015

Tess napisał(a)

A podsumowując temat dzieciowy - podziwiam i mam duży szacunek do kobiet, które mają więcej, niż dwoje dzieci. (no z wyłączeniem tych, które mój szacunek utraciły przez inne powody)

podobno trzecie juz sie samo wychowuje Ensata tak jest?
kasia_w 11:01, 23 cze 2015

Jeszcze o dzieciach- Mam 3 młodsze siostry, najmłodsza jest młodsza ode mnie o 16 lat. Mama miała 42 jak ją urodziła. Kiedy byłam dzieckiem i nastolatką, wcale nie byłam szczęśliwa, gdy rodziły się kolejne siostry. Dlatego pewnie mam "tylko" 2 dzieci. Teraz siostry są dla mnie przyjaciółkami i wsparciem.
Mój mąż ma 2 braci. Po niedawnej śmierci ich ojca, widzę, jak wielkim są dla siebie nawzajem i mamy wsparciem.
Wydaje mi się, że rodzeństwa nawet bardziej potrzebujemy jako dorośli niż jako dzieci. Choć moje dzieciaki już teraz nie wyobrażają sobie bez siebie życia
ewakatowice 11:05, 23 cze 2015

Tess napisał(a)

to prawda.
Mój pierworodny jest jedynakiem. Sama mam trzy siostry, rodziców katolików a ku mojemu zaskoczeniu nigdy nie było ich ani na jednej chemii, ani kiedy miałam operację, badania… Zaskoczenie i największe rozczarowanie 'roku"
Oczywiście na eM i syna to zawsze mogę liczyć i jestem dla nich nr. 1

kasia_w 11:06, 23 cze 2015

Jeszcze jest jedna przedziwna prawidłowość- wszyscy trzej- mój mąż i jego bracia mają żony z wyjątkowo kobiecych rodzin, gdzie były 4 lub 3 siostry i 0 braci
ewakatowice 11:06, 23 cze 2015

siakowa napisał(a)

podobno trzecie juz sie samo wychowuje Ensata tak jest?

tak, jestem trzecia... i sama zostałam
11:07, 23 cze 2015
Ensata napisał(a)
Spieszmy się kochać rabaty, tak szybko odchodzą...

myslę że słowo podziwiać byłoby lepsze ..zamiast kochać

za mało fotek bierz przykład z Marzenki

foci ....foci ....foci.... dużo foci....
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies