Żadna wpadka, zaraz poprawię w tekście, żeby się nie myliło
Dobrze, że przestawiłaś bliżej światła, to sprawa fizjologiczna a nie choroba czy szkodniki, choć możliwe są miseczniki czy tarczniki przy takich roślinach o twardych liściach.
Sprawdź czy od spodu liści nie ma takich małych tarczek, a jak podważysz, wysypuje się jakby mąka.
Sprawdź na dnie doniczki czy nie ma wody, jak jest, wylej.
Zurawki nie muszą być pierścieniem, mogą być wachlarzem, tak jak poprowadziłam przerywaną linią, bukszpan 15 - 20 cm od brzegu trawnika, albo bliżej i tak trzeba ciąć.
Dwa kontrastowe kolory, moja drukarka źle drukuje.
...Szefowa, ty mnię powiedz czy ja myślę dobrze....
Jakbym tak wypożyczyła glebogryzarkę i zrobiła wszystkie 4 rabaty, które planuję, przykryła to gazetami i wysypała trawą to będzie dobrze? Chodzi mi o to, żeby przyoszczędzić troszku a nie na każdą rabatę bujać sie z glebogryzarką za 100 Zastanawiam się, bo wszystkich rabat od razu nie obsadzę....
Wpadam Danusiu przywitać się i pozdrowić Cię z nowym rokiem. Pomyślności o każdej porze roku Może znów wiosną w jakiejś szkółce na Ciebie wpadnę Mam zaległości w Twoim wątku, idę do miłej lektury.
ech....i nic nie robią żeby zabezpieczyć i za rok było ok....ale to Polska jest...pilnuj żeby Ci nic nie zniszczyli i posprzątali po sobie....
E, tam a gdzie ich się upilnuje, już narozwalali na trawnik, w zeszłym roku nasz krawężnik zniszczyli, ciągle straty, a nowej ulicy niet Czekam na kostkę.
Witam!
Widzę, że po mału w wątkach krystalizują się spotkania na ten rok, o Waszych nartach już dawno czytałam, u Danusi chyba Pęchcin na wiosnę się pojawił, a u Ciebie widzę Gardenię, będzie później co ogladać na zdjeciach
Pozdrawiam