Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogródek w którym klon osłupiał:) 17:30, 27 lip 2015

Do góry
No nie bardzo te zdjęcia...
Ale wychodzi jakoś tak
Ogródek w którym klon osłupiał:) 17:24, 27 lip 2015

Do góry
Ogródek w którym klon osłupiał:) 17:23, 27 lip 2015

Do góry
Może teraz któreś się nada:
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 17:09, 27 lip 2015

Do góry
Mala_Mi
Aniu dzięki za fotki było cudownie znowu cię uściskać, a właściwie Was oboje i do tego w tak dobrej kondycji, Kazek wie o czym mówię
Ty nie kombinuj, a jeśli, to tak, że z Alinką wpadasz, jakoś się tam poumawiacie, może być sierpień lub wrzesień...a ja się cieszę, ze po przerwie znowu mogę być aktywna towarzysko, wiesz, no nie?

MIRA
oj bardzo się cieszyłam, brakowało mi tego dreszczyku spotkań, teraz to wiem i dobrze mi zrobiło, a co do ogrodu Kondzia jest the best, bardzo mi się widział, mógłby być moim, a to świadczy że mi pasuje

ALINKO
o odsypianiu nie ma mowy, rano praca, byliśmy jeszcze u rodziny, wróciliśmy w nocy, padły żarówki, jechaliśmy na halogenach i GPS nas błędnie poprowadził, ciut kilometrów i straconego czasu w plecy, ale nie chciało nam się spać, było super, rano pobudka bez oporów i galop z lodówką, padła w zabudowie, 3 dni będziemy bez, w środę nowa przyjedzie...co do ludzi, to wiesz, bo to nie nasze pierwsze spotkanie

ana_art
miło to słyszeć Aniu jeszcze ciut i będę, jak nowa

ULA
musiałabym szukać, bo te lilie sadziłam z uciętym kciukiem, byle jak na szybcika i nie pamiętam, w wolnej chwili jeśli odszukam, podam, ważne patrzeć na to czy w opisie jest, pachniewypad był cudowny, jeszcze kilka przede mną

EWA

JULA
tym razem ja, to dopiero początek było cudniei ludzie i ogrody, każdy piękny, każdy inny, a ja bardzo cenię indywidualność i różnorodność

RENATKO
komplemenciara jesteś, dzięki fajnie było się spotkać, szkoda że nie pomyślałam, aby zamówić sobie sesję u ciebie, bo mam tylko fotki, przy okazji spotkań

te hortensje podziwiałam u Kondzia i Alinki, muszę je mieć, ale gdzie posadzić nie wiem....

ale drugi ogrodnik od rana sieje zniszczenia, wyrywa mi werbeny,m jakby nie można było poczekać, jak skończą kwitnąć, mówi, że to chwast
ale żal..

no i kupiłam ostatnie 2 głowy, ciut ubite, dali zniżkę, mąż zamaże betonem, też będą tu trawki, czyli mam 4 matryce męża
Ogród u stóp klasztoru cz. II 17:06, 27 lip 2015

Do góry
zbigniew_gazda napisał(a)
Piękne foty Irenko- jak wszystko super ujęłaś. Byłem w Alinki raju reż. A może masz fotę żółtych berberysów od wejścia z prawej strony domu?
I do Alinki - spróbuj coś gmyrnąc w ogrodzie to se zobaczysz.

mam, uważam, że są cudne, też je kupiłam
Ogródek Iwony 17:01, 27 lip 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Gosiu, dziękuję
Staram się utrzymać rabatę w jakiś ramach kolorystycznych, ale i tak to ty jesteś mistrzynią dobierania kolorów i faktur.
Przy okazji mam pytanie do ciebie:
Podobała mi się ta brązowa trawka, ale tutaj się za dużo dzieje, wydaje mi się, ze dla niej powinno być bardziej jednolite tło?

Jak mogę ją gdzie indziej wykorzystać? Potrzebuję inspiracji na rabatę z tą trawką
Widzę ją z jeżówkami
Ale na jakim tle? Co dać w plecy?
Masz jakieś inspiracje?

z tą mistrzynią to trochę przesadziłaś
żeby nie przesadzać turzycy, to może dać jej w plecy różowe kwiaty, wyższe od niej, a ona sama będzie na zielonym tle?
albo kilka grup wyższych kwiatów, ale w odcieniach różu i może bieli
właściwie to gdyby żółte zabrać byłoby już w tonacji różowej
bo te liliowce to na oranżadkę wyglądają i do różu byłyby ok
Przyjazny ogród 17:00, 27 lip 2015

Do góry

Do góry

Do góry
Floksy

Wilcza Góra 16:58, 27 lip 2015

Do góry
słońca nie ma, więc wstawiam takie marne, ale tylko takie mam

kolorów nie brakuje

Czego brakuje moim roślinom? 16:51, 27 lip 2015

Do góry
Witam, proszę o pomoc moje rośliny nie wyglądają ostatnio zbyt zdrowo.

Czy czegoś im brakuje czy wręcz przeciwnie (stosowałem nawóz uniwersalny do trawnika czy to może być efekt - trawa jest ok)?

Zdjęcia

Kalina

Hortensja

Ałycza
Ogródek w którym klon osłupiał:) 16:50, 27 lip 2015

Do góry
Wstawiam zdjęcia pt. Jak ustawić bukszpany zygzakiem

Ogród u stóp klasztoru cz. II 16:47, 27 lip 2015

Do góry
i tym zdjęciem kończę Alinko, chyba Ty sama nigdy tyle fot nie dałaś, ale musiałam to piękno pokazać, buziaki i pamietaj o rewizycie, mam choc ciut czasu na ogarnięcie bajzelu
Ogród u stóp klasztoru cz. II 16:45, 27 lip 2015

Do góry
piękne drzewa
sosna i buk
Ogród u stóp klasztoru cz. II 16:41, 27 lip 2015

Do góry

Renatko, ogród piękny, starałam się, ale sprzęt przeciętny twoje ujęcia ludzi są cudne, ale zapomniałam brzuch wciągnąć po tym dobrym jedzeniu

No co Ty... Jaki brzuch... Swoją drogą ja stwierdzam, że czas skończyć wakacyjną przerwę z fitnessu

I jeszcze na pamiątkę takie ujęcie zostawiam Alince

Ogród na glinie 16:39, 27 lip 2015

Do góry
Fantastyczny potwór.

Wspaniałe te ceglane mury i donice, wprowadzają swoisty klimat.

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 16:37, 27 lip 2015

Do góry
Irenko, jesteś bardzo fotogeniczna W dodatku masz taką lekkość w ruchach... trudno to nazwać

U Alinki to już mężowie poczuli potrzebę odpoczynku

Moja pierwsza hortensja w ogródku. 16:33, 27 lip 2015

Do góry
Udało mi się wyhodować coś takiego ...Czy to znaczy że się udało?Czy patyki się przyjęły?I co teraz mam zrobić ?
Czjak one będą trochę wyększe to trzeba coś uszczykiwać żeby się rozrosły?Czy wystarczy wsadzić do gruntu i same będą rosły?Pozdrawiam
Ewo jak zawsze piekne fotki z Twojego ogrodu
Ogród u stóp klasztoru cz. II 16:33, 27 lip 2015

Do góry

piękne i sprytnie umiejscowione kompostowniki, u siebie nie mam, u mnie ognisko i potem przesiewanie i mam tez kompost

jak to super przemyślane, przewiew i dostęp

wycieczka
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies