Co do ogrodowych jeszcze. Zastanów się czy nie masz tam akurat przeciągów....zwłaszcza w zimie, kiedy jest mroźno....u mnie hortki ogrodowe rosną osłonięte tujami, ale gdybym posadziła na froncie chyba by marzły każdego roku, a co za tym idzie nie miałyby kwiatów.
Bo tam nic nie było poza inf,że zdj będzie pod wieczór. Wróciłam dziś wcześniej i wklejam zdjęcie. Trzeba będzie chyba zebrać trochę ziemi bo jest za wysoko w stosunku do przyszłego trawnika, a jeszcze kora ma być na rabacie
Widzę że Twój ogród wygląda imponująco... oj kiedy mój taki będzie...
Co to za tuje w tle?
A co do psów owczarek suczka, york pies może dlatego się dobrze dogadują a u Ciebie psy czy suczki? może by było gorzej jak by były 2 psy mam jeszcze 2 koty i tez się dogadują bez problemów
Ps. Zastanawiam się o dodaniu czosnków olbrzymich fioletowych między trawki jak myślisz zgra się to?
Wymiary podałem w cm. z lewej strony w rzędzie 3 szmaragdy a przed nimi 2 kule bukszpanowe. z prawej strony jeden szmaragd, 3 hortensje ogrodowe i 2 bukszpany
Same sexowne u ciebie rośliny Aniu, ostatnio pamietam jak pokazywałas takiego .....śmiesznego pomidora co sie wszystkim dwuznacznie kojarzył....
Buziam!
p.s. dzis i mnie przeziebienie dopadło......zimno, wieje a ja z katarem do pasa i z bolącym gardłem....
Madziu, witam Cię serdecznie!
Już od kilkunastu dni sledzę Twoje zmagania ogrodowe jestem pełna podziwu, że udało Ci się stworzyć taki piękny ogród w krótkim czasie.
Myślałam, że przelecę te strony szybciej ale czytam wszystko po kolei, bo to jest bardzo wciągająca lektura.
Mam pytanie co za trawka rośnie u stóp lawendy?
muszę szybko czytać żeby być na bieżąco tylko czsu brak
pozdrawiam