U mnie właśnie cięzko póki co z wymianą bo mam ich 260szt

więc finansowy by mnie co szarpło
Powiem Ci że owczarek "był" męża a york "mój" i dopiero 3 lata temu zamieszkały razem. Dopóki ja tu nie mieszkałam owczarek wogóle z kojca nie był wypuszczany dopiero ja ją uwolniłam

z czasem się dogadały ale na początku ten mój kurdupel też ją zaczepiał

owczarki to mądre psy twój jest jeszcze mały poczekaj aż "zmądrzeje" i przestanie reagować na zaczepki
Co do rabaty wolałabym ja zostawić niska, tylko ja jakoś ożywić...
Lece poszukać tych Twoich brabantów do wymiany
Znalazłam i nie narzekaj tak

żebyś Ty moje widziała, mam gęsto posadzone bo wokół placu co 60 cm więc tak strasznie nie widać jakie są biedne ale przy rabatach że są już większe dostępny to jest tragedia. Sąsiad ma takie cięte w kwadratowy żywopłot i wyglądają ładnie mam nadzieje że moje też się zbiorą.
W tym roku kilka razy robiliśmy im oprysk z substrala interwencyjny do iglaków tani i skuteczny, płaciłam 13 zł paczka pryskane były z 5 razy pięknie im pomógł zagęściły się i sporo podrosły a zostało mi jeszcze pół paczki naprawdę polecam może spróbuj u siebie?
http://sklep.witona.pl/pl/p/Magiczna-Sila-Nawoz-interwencyjny-do-iglakow-350g-Substral/610
Teraz kupiłam taki jesienny i za niedługo im podsypie
Masz piękne trawy ja się trochę obawiam takich dużych nasadzeń traw, boje się wymarzania i wymiany co roku masz jakieś sprawdzone odmiany które bez uszczerbku przezywaj zimę??