Ja się nie znam jeszcze, ale jak patrzę na ten rysunek, to myślę, że zestaw golden globe, trzmielina, rozplenica, hosty powinien być powtórzony dalej kilka razy plus coś pomiędzy.
Kochana rodzinko dziękuje wam za odwiedziny i sielankowa atmosfere, było kapitalnie Was poznać i cieszę się że się Wam podobało Mam nadzieję że niedługo uda mi się do Was wpaść i to z córkami
Gosiu i Krzysiu dziękuje za wspaniale spędzony dzien, za pyszne ciasta którymi wszyscy się zachwycali Bardzo miło było was gościć i mam nadzieje że będziemy widywać się częściej
Spacerkiemn po wybiegu - tym razem nie ja
Ach ten trzepak, chyba nigdy sie go nie pozbędę bo wszystkich przyciaga
Kaśka my zgrane są... swój swego w korcu maku znajdzie
Pełna synchronizacja.. nie pamietam co to było..ale się zgrało
A ogród stworzyłaś cudowny... mała oaza .. w dżungli miasta. Swój klimat, swój styl.. zero naśladownictwa.. Prawdziwa oaza.. i tak trzymaj.. oryginalność jest w cenie..
Kasieńko dziękuje za cudowny dzień, wiesz jak bardzo Was uwielbiam więc nie będę sie powtarzać Dziękuje za wszystko i za pomoc, kochana jesteś - i Krzychu tez cmokij go ode mnie za glila
Ale wywijasz na trzepaku, nawet nie wiesz jak zadraszczam Ci tej gibkosci
Dzękuje że byliście, zwłaszcza w tak ważnej dla Was sytuacji, czuję się doceniona Genialna z Was para, konie mozna kraść, i boki zrywać