Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Gosiniak"

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:15, 27 gru 2012

Do góry
To dopiero uniwersalny prezent, wszyscy zadowoleni
Ogrodnik Mimo Woli cd 13:12, 27 gru 2012

Do góry
Poczekam na tę wiosnę jak będziesz takie fotki wrzucać, piękne!
Ogrodnik Mimo Woli cd 13:11, 27 gru 2012

Do góry
Jak słonko wyjdzie zza chmurek to jakby wiosna nastała, u mnie krokusiki już powschodziły, własnie wróciłam z przeglądu, jak dla mnie to zima mogłaby już się skończyć. Choć jak czytam niektórzy jeszcze planów nie dokończyli Mus poczekać na wszystkich. Pozdrawiam poświątecznie.
Ania i róże i cała reszta :) 13:02, 27 gru 2012

Do góry
Aniu, róże masz piękne! I zmiany fajne wprowadzasz. Ja długo bałam się róż i w ogóle ich nie sadziłam, ale przekonałam się, że nie może ich zabraknąć w żadnym ogrodzie. Pozdrawiam poświątecznie i będę wpadać do Ciebie żeby oczy nacieszyć
Igiełkowy ogródeczek 12:22, 27 gru 2012

Do góry
Motylku dziękuje za uznanie to mnie bardzo pozytywnie nastawia do dalszych działań w ogrodzie, a historia ławeczki jest następująca: trafiła do mnie przypadkiem i znacznie lepiej wychodzi na zdjęciach niż w rzeczywistości (chyba fotogeniczna jest. Miałam w planach zupełnie inną i kompletnie nie myślałam o białej, chciałam żeby M mi jakąś zrobił z pozostałości budowlanych, ciężko go jednak namówić do takiej roboty, więc pewnego razu bodajże w Lidlu zobaczył ławeczkę i po krótkim namyśle zgodziłam się, żeby mi ją kupił. Później przez długi czas borykałam się z tematem czy ona tam w ogóle pasuje, ale jak rośliny się rozrosły zgrała się z otoczeniem i wiedzie szczęśliwy żywot, od czasu do czasu pozując do zdjęcia, jak widać nieźle jej to wychodzi, dlatego na razie zostanie, a obecnie jest w stanie snu zimowego i odpoczywa w garażu Pozdrawiam poświątecznie.

Borówcowy raj 11:57, 27 gru 2012

Do góry
Masz śliczny i zadbany ogród, te kulki z przodu domu wyglądają świetnie, czy one są z thuji danica? Przycinasz je? W zeszłym roku swoje cięłam i zastanawiam się czy to konieczność? Chciałabym w przyszłości mieć takie jak twoje. Pozdrawiam poświątecznie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:57, 26 gru 2012

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Twój wątek wciąga straszliwie Oglądam i oglądam i co strona to coś lepszego pokazujesz, powinnaś już dawno ogłosić, że walka z ugorem zakończona sukcesem, pięknie jest. Pozdrawiam i idę podziwiać dalej

Witaj Gosiu u mnie i dziękuję za miłe słowa Może ugoru juz nie ma ale walka trwa, w przyszłym roku ciąg dalszy zmagań. Mam zaplanowany ogrom prac!
Ogród Dominiki 21:37, 26 gru 2012

Do góry
A i jeszcze jedno czy masz jakieś kłopoty z obwódką z bukszpanu, czy ona jest u ciebie od strony południowej? Chciałabym dać u siebie właśnie od południa przy różach taką właśnie obwódkę i zastanawiam się czy bukszpan da radę, czy nie ma z nim kłopotów?
Ogród Dominiki 21:29, 26 gru 2012

Do góry
Masz niesamowity ogród, powierzchniowo podobny do mojego, ale Twój wydaje mi się dużo większy. Nasadzenia takie dojrzałe, kiedy mój taki będzie?, zazdroszczę i podziwiam, jest cudnie.
Popówek 20:49, 26 gru 2012

Do góry
U mnie podobnie, zima odpuściła i jest ciepło. Zdjęcia wiosenne Muszę jutro koniecznie sprawdzić czy i u mnie krokusy wychyliły łebki Pozdrawiam jeszcze świątecznie.
"Baśniowy" Ogród 19:22, 26 gru 2012

Do góry
Gosiniak napisał(a)

Gosiu u Ciebie również pięknie rabata z ławką mnie" powaliła" i ta hortensja za nią cudna, jaka to odmiana?

To oczywiście królująca nam Limelight, mam też bobo i Magical Moonlight, więcej zdjęć zamieściłam w wątku o hortensjach. Ze wszystkich jestem bardzo zadowolona, choć dwie ostatnie mam u siebie dopiero od tego roku. Pozdrawiam.

Aniu bardzo dziękuję za informację i zaproszenie,ale akurat jutro siostra wyjeżdża za granicę muszę ją pożegnać
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 18:26, 26 gru 2012

Do góry
Podziwiam ogrom włożonej pracy, jest perfekcyjnie i już nie mogę się doczekać wiosny nie tylko u siebie, ale i u Ciebie oczywiście, będę podglądać, pozdrawiam świątecznie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:19, 26 gru 2012

Do góry
Twój wątek wciąga straszliwie Oglądam i oglądam i co strona to coś lepszego pokazujesz, powinnaś już dawno ogłosić, że walka z ugorem zakończona sukcesem, pięknie jest. Pozdrawiam i idę podziwiać dalej
Puste pole z wysepką kwiatową 12:29, 26 gru 2012

Do góry
Ślicznie u Ciebie, chyba nasz czarodziejską moc jak na Elfika przystało wszystko tak bujnie rośnie, rabatki urocze, pozdrawiam świątecznie.
Igiełkowy ogródeczek 11:52, 26 gru 2012

Do góry
Dziękuję serdecznie za życzenia i pozdrawiam Wszystkich jeszcze świątecznie
"Baśniowy" Ogród 11:46, 26 gru 2012

Do góry
Basia_1987 napisał(a)
Gosiu u Ciebie również pięknie rabata z ławką mnie" powaliła" i ta hortensja za nią cudna, jaka to odmiana?

To oczywiście królująca nam Limelight, mam też bobo i Magical Moonlight, więcej zdjęć zamieściłam w wątku o hortensjach. Ze wszystkich jestem bardzo zadowolona, choć dwie ostatnie mam u siebie dopiero od tego roku. Pozdrawiam.
"Baśniowy" Ogród 23:53, 25 gru 2012

Do góry
Serdecznie witam, przeszłam się po Twoim ogrodzie, miło jest pooglądać zmieniające się rabaty i obserwować jak ogród nabiera kształtów i kolorów. To był bardzo miły spacer. Pozdrawiam świątecznie
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 11:33, 25 gru 2012

Do góry
Kochani, witam Was świątecznie I teraz każdemu indywidualnie chcę podziękować za odwiedziny i życzenia

Dziękuję więc szczególnie następującym osobom:

Kondzio
Ell
Zeta
Tinka
Baraga
Gierczusia Ela
Urszulla
Ewa z hortensji
Malkul
Marzena 2007
Syla
Agata_Chrosc..
Gosiniak
Dorka
Zaczarowana
Kasik 778
Bogdzia
JulkaAd
Gabisia
Slawko
Celina
Gabriela
Aga_k
Justi
Ania Studio
Ania ASC
Mariusz
Jagoda 99
Gusiarz
Sylllwia
Joanka
Milena P
Ana_art

Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam

Ogród - Moje spełnione marzenie 21:54, 24 gru 2012

Do góry
Betysiu, Małgosiu, Enya-Anitko, Gosiniak-Gosiu, Akanta-Aniu, Kasik-Kasiu, Bogdzia, Kondzio, Slawko, Janina, Ewelinka... Kochani moi, dziękuję Wam serdecznie za wszystkie życzenia i pamięć...

Życzę Wam, z okazji Bożego Narodzenia, wszystkiego co dobre i piękne... Abyście zawsze byli zdrowi i pogodni, aby smutki nie nawiedzały Waszych domów, aby spełniły się Wasze marzenia...

Witam z całego serducha ... 14:54, 24 gru 2012

Do góry
Witam Cię serdecznie i czekam na odsłonę Twojego ogrodu.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies