Borbetko jesteś fachowcem od kulek danica, masz takie cudne te kulllllllle! Ja oczywiście znowu mam pytanie do Ciebie, bo wiesz tak na nie patrze i zauważyłam, że wszystkie mają końcóweczki gałazek takie nieco zmienione, są u mnie pierwszą jesień i zimę więc nie wiem czy one tak mają, czy "odpukać" coś się dzieję?
Pozdrawiam Cię gorąco i proszę o odp.
Moje też są takie. Spokojnie, na zimę się tak przebarwiają. Wiosną nawozik i będą pięknie zielone. Pamiętaj tylko o śniegu, żeby go strącać (jak spadnie ).
Dzięki Borbetko, a już myślałam, że jakaś plaga na mnie "napadła" (bidak jałowiec ) mam przecież mało tych roślinek i mi serce pęka jak jakaś miałaby chorować !
Pozdrawiam gorąco , milusiej niedzieli
Serdecznie dziękuję za życzenia. Wszystkim maniakom i maniaczkom ogrodów życzę Wesołych, zdrowych i pogodnych Świąt, wygranej walki z kretami (zabieram się zaraz po świętach, bo odwilż) i radości z sadzenia, pielenia, wykopywania i w ogóle. Mój tata powiedział, że jeszcze parę dni powyżej 10 stopni i tulipany zaczną wychodzić. Co ja pocznę? Przecież nawet styczeń nie zaczął się!
Spokojnych Swiat i owocnego Nowego Roku Ci zycze moja droga Tulipany miejmy nadzieje, ze przetrzymaja te tortury pogodowe i zaczekaja jeszcze kilka miesiecy
Masz śliczny i zadbany ogród, te kulki z przodu domu wyglądają świetnie, czy one są z thuji danica? Przycinasz je? W zeszłym roku swoje cięłam i zastanawiam się czy to konieczność? Chciałabym w przyszłości mieć takie jak twoje. Pozdrawiam poświątecznie