Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 21:50, 26 gru 2012

asc napisał(a)
Anuś ja do Ciebie wskoczyłam trakcie trwania wątku.. i myślałam, że masz tylko te mniejsze
Sorki, ale nie da się przeczytać wszystkiego........ chociaż bardzo bym chciała

nie ma sprawy, ja z tych zaradnych hahahhaha
ana_art 21:52, 26 gru 2012

Bogdzia napisał(a)
No i okazuje się że wystarczy u mnie wpisac pytanie o ptaki a od razu pomoc zapewniona , nawet jak mnie nie ma. Mają rację ,to dzwońce. Ale Twoje chłopaki todopiero warte zawieszenia oka. Jakby co to pamietaj że mam 13 letnią wnusię. Inaczej mówiąc ,, zaklepuję "tego nawyższego.A tak na powaznie to masz fanatstyczną gromadke.Pozdrówka dla wszystkich.

Bożenko bo TY jesteś jedyna w swoim rodzaju Co do zaklepania mojego Macieja będę miała na uwadzę
ana_art 21:53, 26 gru 2012

jotka napisał(a)
Aniu, oglądałam u Ciebie piękne ozdoby świąteczne, a na koniec niespodzianka - wisienka na torcie! A właściwie 4 wisienki Pozdrawiam serdecznie Ciebie i Twoich menów

DZiękuję Jolu. Wisienki oczywiście najważniejsze
ana_art 21:55, 26 gru 2012

irena_milek napisał(a)
Aniu, twoje chłopaki, na medal!!! pozdrawiam

Dziekuję Irenko czytałam że otrzymałaś cudny prezent. Miły gest...
ana_art 21:57, 26 gru 2012

Gosiniak napisał(a)
Twój wątek wciąga straszliwie Oglądam i oglądam i co strona to coś lepszego pokazujesz, powinnaś już dawno ogłosić, że walka z ugorem zakończona sukcesem, pięknie jest. Pozdrawiam i idę podziwiać dalej

Witaj Gosiu u mnie i dziękuję za miłe słowa Może ugoru juz nie ma ale walka trwa, w przyszłym roku ciąg dalszy zmagań. Mam zaplanowany ogrom prac!
ana_art 22:03, 26 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)
Ania wszyscy się chwalą wiankami a Ty chłopakami I się nie dziwię bo śliczne chłopaki i możesz być z nich dumna!!! Wszyscy Ci ich zazdraszczają, zwlaszcza, źe te chłopaki już takie odchowane!!!

Ozdoby teź piękne ale w przyapdku Ani Art to również mnie nie dziwi

Marzenko.... ozdoby w tym roku robione w ostatniej chwili, czasu mi zabrakło, ale tak to jest... Wianek na drzwiach wieszałam w Wigilie prawię o zmroku jeszcze nie sfocony.
ana_art 22:06, 26 gru 2012

Bogda napisał(a)
Chłopaki na cwał

Słuchaj, ja odnośnie podłogi, czym myjesz swoją?masz jakiś środek z nabłyszczaczem?u Ciebie jakaś taką błyszcząca-tak mi się rzuciło na zdjęciu, moja nie bałdzo;(ja myje zwykłymi ajaxami i tym podobne, ale może do tego typu podłóg jest coś specjalnego?
Może to dziwnie zabrzmi, ale podłogę myję samą wodą kiedy myłam z dodatkiem detergentów zachowywała się dziwnie
Matka 22:14, 26 gru 2012

ana_art napisał(a)

Chłopaki na cwał

Słuchaj, ja odnośnie podłogi, czym myjesz swoją?masz jakiś środek z nabłyszczaczem?u Ciebie jakaś taką błyszcząca-tak mi się rzuciło na zdjęciu, moja nie bałdzo;(ja myje zwykłymi ajaxami i tym podobne, ale może do tego typu podłóg jest coś specjalnego?
Może to dziwnie zabrzmi, ale podłogę myję samą wodą kiedy myłam z dodatkiem detergentów zachowywała się dziwnie

co Ty mówisz?samą wodą?jak to?warto, mówisz?
ana_art 22:20, 26 gru 2012

Bogda napisał(a)

Chłopaki na cwał

co Ty mówisz?samą wodą?jak to?warto, mówisz?
a nie mówiłam że dziwnie zabrzmi? na początku jak na perfekcyjna panią domu przystało używałam różności do podłóg, do momentu gdy podloga zaczela dziwnie się kleić, a fugi zmienily kolor. Wyszorowałam wówczas fugi szczoteczką i eksperymentowałam z samą wodą. Od dwóch lat nie używam niczego, codziennie zmywam podłogę ciepłą wodą i już... sporadycznie dodam odrobinę octu lub płynu do mycia naczyń
Matka 22:34, 26 gru 2012

No właśnie, mi ta podłoga właśnie tak wygląda po umyciu-bez połysku i mimo wyszorowania jej czasem nawet 2krotnie to pod światło patrząc wychodziły takie 'ślady mycia'niby czysta ale taka jakby z 'dziwną' powłoką-nie wiem jak to nazwać!muszę też jutro spróbować jak Ty-wodą. Ale czy woda zmyje ślady po sokach i inne plamy?no i kurcze czym zdezynfekować, od czasu do czasu przy dzieciokach by się przydało