Podziwiam Twój ogród juz od jakiegoś czasu. Jest wspaniały.
Czy mogłabyś mi powiedzieć co to za piękne drzewa?
Pewnie już gdzieś pisałaś, ale trudno sie przebijać przez wątki.
Świetnie się tu wszystko ma. Trawa to tylko i wyłącznie molinia variegata, bardzo fajny pokrój, nie rozłazi się, szybko i ślicznie kwitnie, wielkość odpowiednia. Wiosną szybko rusza, wysokość do 30 cm może 40, kwiatostan to do 60Oto ona i ciekawa jestem, kto tak twój ogród posumował???
Do miskanta Ml pasuje
Gosieńko Kochana faktycznie kiepsko u Ciebie z remontem - ale pocieszmy się faktem że efekt końcowy będzie zadowalający i pewność że jest zrobione jak być powinno Buziam Cie Mocno
Z bliska jeszcze fajniejsze te słoniki, ja do szycia mam dwie lewe ręce, choć maszynę mam.
Babcia była krawcową, ale ja niestety talentu nie odziedziczyłam.
Miło mi wtedy było spełnić Twoje marzenie o rozchodnikach, których u siebie nie mogłaś nigdzie dostać
Wczoraj posiedziałam w ogrodzie i poanalizowałam sobie nasadzenia
Miałam odwiedziny i stwierdzono, że mam bardzo, bardzo smutny ogród bo oprócz hortek nic nie kwitnie a trawy to na łąkach rosną a nie w ogrodzie i to jeszcze w takiej ilości...
Tak więc działam dalej w moim smutnym ogrodzie i poszukuję niskiej trawy zamiast żurawek w bukszpanach. Trawka powinna być zimozielona i być zbliżona do ML. Chodzi mi o kolor i żdzbła Nie może być wysoka taka jak Icę Dance, tylko taka poduchowa
Te 3 letnie są wysokie bardzo, a chcę aby wszystkie takie były, muszę policzyć ile w końcu ich mam
skoro mnie tak one lubią, tak samo trawy, to one będą u mnie w ogrodzie
ulubiona hakone
carex elata stąd zabieram, rodki zarastają
te przsadzane miskanty i hakone super idą, rabatke trzeba powiększyć