Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

lindsay80 11:13, 18 sie 2015

o matko, cudny pokój, Ty mnie chyba nie przestaniesz zaskakiwać. Jesteś niesamowita i talent masz niesamowity!
A pod zdjęciami ta girlanda to z filcu i co to za kształty? Też sama robiłaś?
nawigatorka 13:37, 18 sie 2015

amelia_b napisał(a)
Nie wywalą za ładny masz ogród he he. Mam na końcu języka określenie osoby co wszystko potrafi i nie mogę sobie za cho...ę przypomniećTo ja tyle A co do ogrodu, co tam u ciebie teraz króluje?

No nie wiem: czy nie wywala i czy ładny Nie potrafie wszystkiego zapewniam. ale tym czego nie potrafię chwalic się nie bedę;0 mam jeszcze troche instynktu samozachowawczego.

Słuszne przywołanie do ogrodu - a więć jesli królowa jest tylko jedna to u mnie króluje teraz hortensja. a jej damy dworu to róże, kwitnące drugi raz choć znacznie słabiej, szałwie, werbeny, które powoli przekwitają i rozchodniki, które niedługo przejmą władanie i trawy oczywiście
nawigatorka 13:38, 18 sie 2015

amelia_b napisał(a)

Teraz to pewnie będziesz kapę dziergać?

Nie nie lubię kap i dywanów
lojalna_ 13:39, 18 sie 2015

nawigatorka napisał(a)
Jolu pisałam Ci wczoraj że szyje girlandę. By nie byc gołosłowną... swoją drogą wywala mnie za te foty....

Wow slicznosci
nawigatorka 13:42, 18 sie 2015

lindsay80 napisał(a)
o matko, cudny pokój, Ty mnie chyba nie przestaniesz zaskakiwać. Jesteś niesamowita i talent masz niesamowity!
A pod zdjęciami ta girlanda to z filcu i co to za kształty? Też sama robiłaś?

Iga dziękuję za pochwałe pokoju
To Ty Edyto mnie zaskakujesz tempem prac w ogrodzie i życzliwością, którą mi okazałaś mimo, że się nie znamy

Mówisz, że to talent - szkoda tylko, że nie mam talentu by go przydatnie wykorzystac

girlanda - jasne, ze ja robiłam, przecie nie teściowa. Nie mam takiej jak Makul
To są takie smieszne sloniki - taki temat przewodni całego pokoju). Nie są z filcu a z materialu ze spodni i koszuli starych

nawigatorka 13:43, 18 sie 2015

lojalna_ napisał(a)

Wow slicznosci

lindsay80 14:11, 18 sie 2015

nawigatorka napisał(a)

girlanda - jasne, ze ja robiłam, przecie nie teściowa. Nie mam takiej jak Makul
To są takie smieszne sloniki - taki temat przewodni całego pokoju). Nie są z filcu a z materialu ze spodni i koszuli starych

[img

Z bliska jeszcze fajniejsze te słoniki, ja do szycia mam dwie lewe ręce, choć maszynę mam.
Babcia była krawcową, ale ja niestety talentu nie odziedziczyłam.

Miło mi wtedy było spełnić Twoje marzenie o rozchodnikach, których u siebie nie mogłaś nigdzie dostać
Konieczki 14:58, 18 sie 2015

No ale przy tych słonikach to się narobiłaś trochę. Już do Ciebie nie będę wchodzić bo będę się leczyć na serce...
Ps. W niedzielę wyciągnęłam rodzinę na Wzgorze i podziwiałam kwiatki Miałam cholerna ochotę skubną jeżówkę i sobie posadzic u sibie ale nie miałam odwagi a poza tym tłumy... Zawsze zwracałam uwagę na zabytki
nawigatorka 18:12, 18 sie 2015

lindsay80 napisał(a)

Z bliska jeszcze fajniejsze te słoniki, ja do szycia mam dwie lewe ręce, choć maszynę mam.
Babcia była krawcową, ale ja niestety talentu nie odziedziczyłam.

Miło mi wtedy było spełnić Twoje marzenie o rozchodnikach, których u siebie nie mogłaś nigdzie dostać

Za spełnione marzenie dziękuję a masz takie eg,emplarze tych białych rozchodnikow ze jeden kwiat jest różowy.ja mam. Czytalamnkiedys ze się tak zdarza.

Masz maszynę - to już coś! Może.kiedyś Cie natchnie i z niej skorzystasz
nawigatorka 18:16, 18 sie 2015

Konieczki napisał(a)
No ale przy tych słonikach to się narobiłaś trochę. Już do Ciebie nie będę wchodzić bo będę się leczyć na serce...
Ps. W niedzielę wyciągnęłam rodzinę na Wzgorze i podziwiałam kwiatki Miałam cholerna ochotę skubną jeżówkę i sobie posadzic u sibie ale nie miałam odwagi a poza tym tłumy... Zawsze zwracałam uwagę na zabytki

Obiecune juz jic nie wklejać tylko nie uciekaj proszę jeśli wiesz ze się nameczylam to coś o szyciu musisz wiedzieć przyznaj się

Zastanawiałam się chwilę o jakim Wzgórzu piszesz-jeszcze kwitną? Ja w górach tez widziałam same.... Jarzmianki