Skoro tak, to proponuję załozyc swój watek i tam można prowadzić pamiętnik swojego ogrodu, może męża namówisz do udzielania się albo chociaż wklejania zdjęć kwiatów lub ogrodu?
Kochani "starzy" Ogrodomaniacy serdecznie dziękuję ogólnie, ale nową Kasiek mus przywitać oddzielnie No i czekamy na wątek w Naszych Ogrodach.
Admin jutro się zapozna z rozmnożeniem i zajmie stanowisko Mamy więcej niż jeden serwer Ja mam rekord rekordów powiadomień wczoraj - 1093 powiadomienia.
Pytanie brzmi, najlepsza tuja na 260 m żywopłot więc najpierw na nie odpowiadam.
Skoro chodzi o jak najszybszy wzrost a jednocześnie żebyś mnie nie przeklinała za złą radę to nie polecam zwykłych Brabantów bo choć są najtańsze to jednak nie wyglądają ciekawie, szyszkują i śmiecą.
Aureospicata jest dobrym wyborem, sama też ją posadziłam w ogrodzie zimozielonym. Jest doskonałą do cięcia pionowego i poziomego, szybko rośnie, ma ładny kolor, jest "mięsista" i wspaniała.
Pewnie dostaniesz promocyjną cenę od znajomego szkółkarza. Sadź co 70-80 cm.
Z liściastych polecam graba lub buka, one będą wysokie ale w Twoim przypadku nie o to chyba chodzi. Berberys jest za niski, pozostałe krzewy też nie dadzą wymarzonej osłony od sąsiadów.
Mnie się spodobała wersja 4 i 5. Jeśli chodzi o wrażenia kolorystyczne. różowy kolor jest potrzebny, jednak czy muszą byc one tak powtarzalne? Może trochę niesymetrycznie zrób
To fajnie, a myslałam że tylko troszkę oglądałaś Tak sobie pomyślałam żebyśmy fajnego Sylwestra mieli Trochę nas tu siedziało aż do rana
Ha, i ba.. co chwila któraś z nas leciała do komputera.. Aż się mieszało która w danej chwili jest zalogowana
A za 10 dni kolejne spotkanie Już się nie mogę doczekać
Przepraszam Beatko, poleciałam sobie po całości, bo bywasz u mnie a ja mało u Ciebie piszę.
Jak będzie wiosna wrzuć mi link, gdzie masz problem, ale widzę, że doskonale pracujesz nad swoim ogrodem
Danusiu
nawet nie wiesz jaką radochę mi zrobiłaś Swoją wizytą w moich skromnych progach
wymarzony początek roku
Twoje uwagi są cenniejsze niż złoto
a kwestii tej rabaty, to póki co jest cały czas tak
na wiosnę planuję ją zmienić i będę zapewne potrzebować pomocy
chciałabym nadać tej rabacie chyba jakiś taki wiejsko-angielski charakter nie wiem czy tak się da, ale ta rabata musi być zmieniona
zobaczymy co po zimie zostanie
co do klona to nie byłam do niego przekonana od samego początku, ale z braku laku.... i to był błąd
i dziękuję za pochwałę--to niesamowicie motywuje
pozdrawiam bardzo serdecznie i zapraszam w każdej wolnej chwili