Olga, musisz skopiować cały ten link z mojego górnego posta z instrukcją:
Brawo, udało się
Jest jeszcze jedna rzecz techniczna. Jak piszesz posta i wklejasz zdjęcia, to zdjęcie poprzedź klikając "enter', wtedy pojawi się drugiej linijce i nie rozstrzeli ci tekstu.
zrobiłam jak kazałaś mam nadziejęże wszystko bedzie ok, do admina się zgłoszę, i porobię kilka zdjęć świerzych teraz mogę pochwalić się taka piękną różną
i ona musi zostać na rabacie, którą chcę przerobić pięknie wita gościu, obecnie szykuje się do powtórnego kwitnięcia , w zeszłym roku zrobiłam też rabatę z różaneczników białej trzmieliny się pozbyła juz, myślę, że musze zrobić im jakieś ciekawe tło
Cześć Ola, twój ogród powalana na kolana i dosłownie na trawę, którą masz soczyście zieloną. Czy to zasługa podlewania automatycznego?Mam pytanko odnośnie stali cor-ten, czy można ja kupic u producenta blachodachówek?Marzą mi się donice z takiej rdzawej blachy. Źródło: www.terraform.pl
Pielenie i kopanie mnie uspokaja i wycisza. Odpoczywam umysłowo w ogrodzie. Tylko ta pogoda wykańcza, ale jeszcze troszkę
Dzisiaj siedziałam sobie w cieniu dębu pijąc kawkę i miałam takie widoczki, a motylki latały mi wkoło głowy
Witaj Olgo, bardzo miło mi Ciebie gościć. Niesamowite, ze chciało ci się czytać cały wątek. Ja próbowałam i utknęłam gdzieś na początku z braku czasu. A chciałam zrobić sobie notatki, gdzie jest co.
Ostatnio oglądałam moją wizytówkę 2014 i muszę przyznać, ze na koniec roku będę musiała zrobić nową. Wszystko się porozrastało, albo zmieniło. Ale zaczynam cieszyć się tym, co widzę, kiedy przysiadam sobie w ogródku z kubeczkiem kawy.
To jest ten moment, kiedy delektuję się kawką i widokami ogrodu, a nie lecę wyrywać źdźbeł zielska.
Dla Ciebie Olga:
Bardzo proszę Iwonko
Zdjęcia specjalnie dla Was zrobiłam.
Upały nadal się utrzymują, włączyłam linię kroplującą pod tujami bo tam największa susza.
Z jednej strony domu mam troszkę cienia ale za chwilę i tu będzie słońce.