Karolu mam nadzieję że przez tą suszę to moje rośliny nie padną bo staram się jak mogę i podlewanie codzienne po 3 godziny robi swoje. A trawnik mam nadzieję że sie zregeneruje. Pozdrawiam
Beatko ja też jestem zauroczona jeżówkami i staram się co roku kupować jekieś nowe odmiany. Część tych odmianowych niestety nie przetrwała mi zimy. A część kupowana była w tym roku wiosną. Beatko najładniejsze i największy wybór był w centrum ogrodniczym w Puławach oczywiście na wiosnę. Niedawno do nich dzwoniłam i mieli jeszcze sporo jeżówek odmianowych ale tam dosyć drogie- chyba 16 zł. Kupowałam też w sklepach w Świdniku. I też jak tam niedawno byłam to mieli sporo ale takich może bardziej popularnych.
Dziękuję Monika. Nieskromnie powiem że mnie się też podoba ale też dlatego że tam tak gęsto że chwasty nie rosną a przynajmniej ich nie widać. Pozdrawiam
Beatko nie mam pojęcia o jakim Centrum mówisz. Nie znam tamtych rejonów. Ale jak wiesz o jakimś nowym Centrum Ogrodniczym to mi napisz dokładnie gdzie to jest. Buziaki