Mam trzmielinę Emerald'n Gold jako ok 70 cm obwódkę wokól tarasu. chciałabym dla urozmaicenia dać tam 3 róże w szpalerze. Fajnie by było gdyby pachniały i miały wzniesiony, zwary pokrój do ok 1,2 m. Powiem szczerze, że pierwszą moją myslą była MW, potem stwierdziłam że może jednak kontrast za duży i pomyślałam o delikatnych różowych....
Wiliam przecudny
Ale ladne zdjecie. Moja Larissa zbiera sie do drugiego tloczenia, na razie przekwitla. Bukszpany bede ciac za dwa tygodnie, kiedy niby sie ma ochlodzic, nie chce takich kosmatych zostawiac do wiosny i licze na lagodna jesien, ze zdaza bez problemu zdretwiec.
Nie wiem dlaczego umknęły mi fotki,które wrzuciłaś. Już sobie wyobrażam Ciebie na tym daszku sadzącą roślinki, ale sąsiedzi to się chyba już przyzwyczaili, co?....solidną konstrukcję musieliście stworzyć, takie duże kamole widać.... Buziaki.... Ucieka na te opuchlaki polować.... To ci żywot, albo
ślizgacze albo krewetki...
Sosna Varella - uwielbiam ją - formuje sie sama w pókulę bez cięcia. Mam jeszcze trzy mniejsze o tu w kosodrzewinie.... Zaplątała się tam tez kulka bukszpanowa
Nie pamiętam w tej chwili. Spróbuję poszukać chyba zapisywałam gdzieś nazwę. Kwitnie na fioletowo, ma drobne kwiatki, ale kwitnie przez cały sezon. Na chwilę wrzucę zdjęcie, a potem je usunę
A ja nie mam już dywanu trzmielinowego teraz próbuję wyhodować półkule trzmielinowe w kulach bukszpanowych
Napisz jaką masz odmianę trzmieliny to pomyślimy
Na razie dla Ciebie szalejący William Szekspir