Oj dobra kobieto to dużo przeszłaś. Jestem pełna podziwu dla ciebie >pokłon
I mnie pocieszyłaśBuziaczki.
Ja też pomału dochodziłam,w rożne rzeczy w życiu miałam, znosiłam.a teraz nowy rozdział.Masz racje trzeba mieć marzenia i je realizować.
Tak kobietki są twardzielki.Ja mam dwóch synów i córcię pośrodku.Teraz od dwóch miesięcy jest w Anglii.Trochę pracuje,Lato, itp.
Pogoda nie napawa do radości, niestety. U mnie też Bozia tylko kropidłem z nieba popryskała. Wszystko suche.
Nie martw się kochana. Kwiatuszek dla Ciebie na dobranoc:
Nie dziwię się, wrzosy pasują tam idealnie. Czekam na zdjęcia i będę kibicować
U mnie dla wrzosów miejsca nie ma, choć je bardzo lubię.
Za to powojniki sobie sprawiłam aby pokryły mi całą ścianę w kąciku wypoczynkowym.
Krakowiak, drobniutkie kwiatuszki ale bardzo liczne. Liczę na efekt łał
Julka - ten sobie na balkonie w donicy spróbuję pochodować od strony północnej. Kupiłam tylko jedną sztukę, więc jak wypadnie to nie będzie płaczu
Ja siewki pozbierałam i wsadziłam w jedno miejsce. Pięknie się przyjmuje i rośnie jak szalona. Dopiero w tym roku ją doceniłam, na drugi rok każda siewka drogocenna.
Werbena przy miskancie.
Własnie teraz wieczorkiem pada traki mały kapuśniaczek.Oby jak najdłużej .Cyba,żeby ziemia nawodniła się i odżyło wszystko to trzeba by było ze 3 dni tego deszczu albo i dłużej
Hortensja bukietowa LIMELIGHT
Hortensja bukietowa Kyushiu
Iwonko pada to za duże słowo miałam nadzieję że popada a tylko pokropiło już mam dość tej pogody strasznie zmarzłam dziś jak z pracy wacałam.Co do trawek to i ja tak dzieliłam jak napisałaś ☺
no z tą trawką to mi się tak mocno teraz nie spieszy, do wiosny może wytrzymam
ale rozchodnika niedawno dzieliłam i na razie jakoś się trzyma
dzięki za kwiatuszki :*
No tak, plany ogrodowe pomału się klarują.Ale na wszystko Jeszce brak czasu.
ale jesień przed nami.To już coś się zrobi, posadzi, dosadzi.coś nabierze kształtu i będzie pozytywniej.
Kasiu ja zawsze wiosną dzielę jak ruszą roślinki. Teraz to dobry czas na dzielenie bylin ale np.rozchodnika dzielę wiosną bo teraz kwitną. Trawy nie zdążą się dobrze ukorzenić i mogą ci zmarznąć.Ale Ty i tak zrobisz jak będziesz chciała. Dobrej nocki.☺