Chowac kapelusz?moje dzieło tego latanawet mi borówki urosłyodważyłam sie w tym roku na hortęsje i na drugi rok okaże się czy dobry ze mnie ogrodnikkulki kuleczkii na biało też jesttrawa też przez chwilę byla
Ewa, trzcinniki są cudne, lekkie, zwiewne, na wietrze falują. Mam blisko tarasu i ciągle się na nie gapię. Na stipę też
No to takie widoki mam z tarasu:
Wczoraj po deszczu w kropelkach wody- seria, ale nie mogłam się powstrzymać. Bawiłam się aparatem
Nie mogę od frontu zrobić zdjęcia vanilkom, bo je Variegatusy zasłoniły...i nie wiem czy czekać (vanilki przerosną Variegatusy???), czy zabrać trawy gdzie indziej...to od tyłu im zdjęcia robię
chyba nie bedzie arazie filmu, bo na lapku go nie widzimy. W aparacie mozna ogladnac a Laptop nie odbiera tego formatu. Cos musi M pokombinowac. ja sie na tym nie znam
Roślina o którą pytasz to smagliczka nadmorska Występuje również w wersji o fioletowych kwiatach Jest to roślina jednoroczna ale sama się rozsiewa Wiosną należy tylko zwrócić większą uwagę podczas pielenia by jej nie wyrwać jako chwast
Dziękuję za odwiedziny