Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

Karol99 15:36, 06 sie 2015

U nas też upał straszny, jutro ma być jeszcze cieplej. Z trawy mimo podlewania robi się siano..
paulina_ns 16:55, 06 sie 2015

Karol99 napisał(a)
U nas też upał straszny, jutro ma być jeszcze cieplej. Z trawy mimo podlewania robi się siano..

U mnie to samo,trawa sianem sie stala a ja dzisiaj pomimo tego upalu placka upieklam i przygotowalam kolejna rabate do obsadzenia - tym razem z przodu domu , bo tam oprocz tuji i iglakow nic nie rosnie
AnnaCh 21:22, 06 sie 2015

No to dawaj foty
paulina_ns 21:51, 06 sie 2015

AnnaCh napisał(a)
No to dawaj foty

No wlasnie Aniu cos nie moge dodac, laptopa mam w naprawie, a teraz tel jeszcze mi szwankuje
paulina_ns 21:56, 06 sie 2015

O i udalo sie nie mam koncepcji z czego zrobic obrzeza, niestety nie mamy jeszcze kostki jedynie zwirek rozsypany,wiec poukladalam takie kamienie, ale w sumienwugladaja srednio... No i jeszcze co tam dac? Rabatka znajduje sie zaraz przy wjezdzie,wiec fajnie jakby sie ladnie prezentowala,jakies pomysly?

AnnaCh 23:27, 06 sie 2015

A to ona taka malutka?
Zostaw na razie kamienie, jak będziesz miała kostkę, to wtedy zrobisz jej obrzeże.
Rozumiem, że to jest przy płocie?
lindsay80 23:55, 06 sie 2015

Hej Paulina,
długo Cię nie było, ale widze, że od paru dni ruch w wątku się zrobił i Ty się znowu rozkręciłaś
A nie myślałaś, żeby tą rabatę przy tarasie połaczyć w całość z tą, którą widać z boku domu?
Ja właśnie wróciłam po 6 dniach do domu, roślinki poszłam oglądać z latarką i jest ok, ale trawy nie widziałam, pewnie jutro moim oczom też ukaże się siano, choć mąż co jakiś czas bywał w domu i podlewał.
paulina_ns 08:41, 07 sie 2015

AnnaCh napisał(a)
A to ona taka malutka?
Zostaw na razie kamienie, jak będziesz miała kostkę, to wtedy zrobisz jej obrzeże.
Rozumiem, że to jest przy płocie?

Dokladnie tak Aniu to jest przy ogrodzeniu sasiada,po lewej stronie jest wjazd,a po prawej kawaleczek dalej kojec psa. Znow mam problem ze wstawieniem zdjecia,jak sie uda pokaze jej wieksza czesc
paulina_ns 08:43, 07 sie 2015

O dokladnie jest tak

Ewentualnie moge ja przedluzyc do samego kojca,tyle tylko,ze nie wiem jaki nadac jej ksztalt
paulina_ns 08:49, 07 sie 2015

lindsay80 napisał(a)
Hej Paulina,
długo Cię nie było, ale widze, że od paru dni ruch w wątku się zrobił i Ty się znowu rozkręciłaś
A nie myślałaś, żeby tą rabatę przy tarasie połaczyć w całość z tą, którą widać z boku domu?
Ja właśnie wróciłam po 6 dniach do domu, roślinki poszłam oglądać z latarką i jest ok, ale trawy nie widziałam, pewnie jutro moim oczom też ukaże się siano, choć mąż co jakiś czas bywał w domu i podlewał.

Witaj,tak zniknelam na jakis czas,nawal obowiazkow,ale juz jestem oczywiscie, ze myslalam o polaczeniu rabat,tyle tylko, ze wystaje mi rynna i polaczyc sie ich nie da poki co ja swoja trawke podlewam caly czas, niestety niewiele to daje. Pozdrawiam