Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Karol99 09:38, 06 sie 2015

Zdjecia swietne, widac, ze spotkanie się udało
Nallar 09:58, 06 sie 2015

No proszę, kolejne spotkanie. Fajnie zobaczyć wasze uśmiechnięte buziaki. Igunia rozkoszna. a Filip.... rany jak on rośnie, co Ty mu dajesz jeść.
Luki 10:01, 06 sie 2015

Wczoraj nie dotarłem bo padłem w akcji
Ja specjalistą różanym nie jestem, ale jak była u mnie Kindzia to powiedziała, że przestrzenie między różami mam wystarczające. Sadziłem co ok 60-80cm. Na oko widać, że jeszcze jedna róża się zmieści. Można podsadzić nóżki róż bodziszkami lub kocimiętką, albo tym i tym w dwóch pasach po kilka sztuka. Pamiętać trzeba jednak, że mają miesiąc brzydkiego okresu w sezonie bo trzeba po kwitnieniu je ściąć. Moja kocimiętka po 2 tygodniach już wygląda znośnie i nie straszy
Oczywiście może być też lawenda o ile jest tam słońce cały dzień, ale wtedy tylko obwódka z lawendy i nic więcej
Katkak 10:29, 06 sie 2015

Luki napisał(a)
Wczoraj nie dotarłem bo padłem w akcji
Ja specjalistą różanym nie jestem, ale jak była u mnie Kindzia to powiedziała, że przestrzenie między różami mam wystarczające. Sadziłem co ok 60-80cm. Na oko widać, że jeszcze jedna róża się zmieści. Można podsadzić nóżki róż bodziszkami lub kocimiętką, albo tym i tym w dwóch pasach po kilka sztuka. Pamiętać trzeba jednak, że mają miesiąc brzydkiego okresu w sezonie bo trzeba po kwitnieniu je ściąć. Moja kocimiętka po 2 tygodniach już wygląda znośnie i nie straszy
Oczywiście może być też lawenda o ile jest tam słońce cały dzień, ale wtedy tylko obwódka z lawendy i nic więcej

Dzięki Łukaszek, ale u Ciebie kolejna seria 100 pytań do .
Katkak 10:31, 06 sie 2015

Nallar napisał(a)
No proszę, kolejne spotkanie. Fajnie zobaczyć wasze uśmiechnięte buziaki. Igunia rozkoszna. a Filip.... rany jak on rośnie, co Ty mu dajesz jeść.

Ewcia no przyjedź do mnie wreszcie, pliiis .
Filip wbrew pozorom więcej rzeczy nie lubi niż lubi, przy czym większości tych nielubianych nawet nie spróbował, ale to prawda, rośnie chłopina . I dobrze, bo kto będzie za niego od września teczkę dźwigał
Katkak 10:32, 06 sie 2015

Karol99 napisał(a)
Zdjecia swietne, widac, ze spotkanie się udało

Karolerk spotkanie świetne, szkoda, że tak krótko. To jest coś niesamowitego, że Ogrodowisko skupia tak wspaniałych, niezwykłych ludzi. Widzisz kogoś pierwszy raz na oczy, a czujesz się jak w towarzystwie starych, dobrych przyjaciół .
Katkak 10:34, 06 sie 2015

Iwk4 napisał(a)
Cudownie wam musiało być. Tyle radosnych twarzy. Malutka słodka. Pozdrawiam.
Co wydebatowaliście w sprawie mączniaka ? Ja mam problem z jednym klonem.

Iwonko spotkanie cudowne, chciałoby się dłużej, ale Ewcia obiecała, że następnym razem tak będzie . W sprawie mączniaka wydebatowałyśmy, że jest głupi i go nie lubimy .
Iwk4 11:03, 06 sie 2015

Kasiu, masz gdzieś fotkę twojego klona? Zachęciłam się twoją opinią o nim
Katkak 19:45, 06 sie 2015

Iwk4 napisał(a)
Kasiu, masz gdzieś fotkę twojego klona? Zachęciłam się twoją opinią o nim

Iwonka proszę bardzo

Czyż nie jest piękny?
Katkak 21:24, 06 sie 2015