Ziemię wymieniałaś - dawałaś odpowiednią - to od prostu roślina była zła
Ale wymienisz te kilka
Poczekam do wiosny i zobaczymy ile wypadnie , co najwyżej przemieszam z ziemią ogrodową taką , że ho ho i będzie giciarsko ...... Bo póki co mają ziemię z worów do Rh.... się okazało , że podłoże to, to nic innego jak torf no i pasowało by to pomieszać z ziemią , czego nie zrobiłam .....
Sebek widzę tak patriotycznie dzisiaj u Ciebie Wiesz że Twój wątek jest jednym z kilku które przeczytałam od samego początku zanim tutaj trafiłam Podoba się mi Twój zapał do prac ogrodniczych, mam nadzieję że z wiekiem Ci nie minie
Oj nie - raczej nie
Czy oglądaliście przed chwilą Fakty?
No nerwa mnie wzięła nad trawnikiem kładzionym na stadionie - szósty raz....
Nie wiem czy to właśnie przez ten dach, ale jak oni z kopary kładą rolkę, ślady po oponach na kilka cm głębokie i nie wyrównane to się nie dziwię, że się przyjąć nie chce....
A ja dzisiaj "szyłam" kapturki dla roślinek. Trochę to zajmuje czasu, paznokci połamane, krew się polała Ale 5 mam już gotowych. Niestety, robiłam po zmroku i zdjęć nie mam. Planuję jeszcze ok 30 kolejnych.
Sebek widzę tak patriotycznie dzisiaj u Ciebie Wiesz że Twój wątek jest jednym z kilku które przeczytałam od samego początku zanim tutaj trafiłam Podoba się mi Twój zapał do prac ogrodniczych, mam nadzieję że z wiekiem Ci nie minie