Koncept mam. Kremowo w połysku, ciepło i przytulnie ale nowocześnie Jeśli się uda taki cel osiągnąć ;D U Ciebie będzie biało ? Pytam z ciekawości bo dziś prawie wszyscy mają białe kuchnie. Też mi się podobają ale mam słabość do kremu złamanej bieli
Jakie focisze ładne zrobiłas )) to pierwszy raz widze
A jakos lubie taki bajzlownik )) Amelko Anda taki strojniś ten misio ))
Kaska buziol super było jak zawsze /))) Przefajnie spotkanie ))
Danusiu sama wiesz , ze jesien bardzo rożna i stad te kłopoty z wybarwianiem . W zeszłym roku wszystko miałam kolorowe i zlote i a teraz żółć na tych drzwiach ktore były w zeszłym roku malinowe . A liscie tez miałam do konca listopada )) A w tym necie to juz wiadomosc ze cygsnstwo czesto wciskają ))
Anetko przeciez o to tutaj chodzi , kto ma ochote to ciagle posuwa nowe pomysły a moze byc tak ze wszystko co sie pojawiło to jeszcze nie to o czym myslisz i próbujesz dalej. ))) No ja Cie prosze co Ty kochana piszesz ))) przeciez to bardzo dobrze obgadać ogrod z kazdej strony i nie koniecznie juz go obsadzać bo dylematów jest tysiace. Jak piszesz ze musisz roślinkę zobaczyc. Ja mam tak samo a mało tego przywieźć i zobaczyc ja u siebie na miejscu a potem kilometry z powrotem po kolejne 5 sztuk )))) Z drzewami najtrudniej i wszyscy to wiemy u nikogo dzieło nigdy skończone nie jest ))). P z wielu wielu powodów . Pytaj proponuj omawiaj to świadczy tylko o Twoim bardzo profesjonalnym podejściu . Przeciez potrzebuje sie tutaj wszyscy wzajemnie /))