Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród Nety- moje marzenie

Ogród Nety- moje marzenie

Nett 14:17, 27 paź 2016

Kawa napisał(a)
a zobacz ile już zrobiłaś kółka masz i platany to naprawdę jest COŚ!!

Kawa 14:19, 27 paź 2016

no wiem wiem
Ania - Anbu całą zimę siedziała na O czytała itp dopiero w tym roku ruszyła z kopyta i przez zimę się sama z siebie się dowiedziała czego chce
Myślę że Tobie też się uda masz dużo roślin i fajne rabaty w kształcie przygotowane
lojalna_ 14:21, 27 paź 2016

Anetko przeciez o to tutaj chodzi , kto ma ochote to ciagle posuwa nowe pomysły a moze byc tak ze wszystko co sie pojawiło to jeszcze nie to o czym myslisz i próbujesz dalej. )))

No ja Cie prosze co Ty kochana piszesz ))) przeciez to bardzo dobrze obgadać ogrod z kazdej strony i nie koniecznie juz go obsadzać bo dylematów jest tysiace. Jak piszesz ze musisz roślinkę zobaczyc. Ja mam tak samo a mało tego przywieźć i zobaczyc ja u siebie na miejscu a potem kilometry z powrotem po kolejne 5 sztuk ))))

Z drzewami najtrudniej i wszyscy to wiemy u nikogo dzieło nigdy skończone nie jest ))). P z wielu wielu powodów .

Pytaj proponuj omawiaj to świadczy tylko o Twoim bardzo profesjonalnym podejściu . Przeciez potrzebuje sie tutaj wszyscy wzajemnie /))
Nett 14:23, 27 paź 2016

lojalna_ napisał(a)
Anetko przeciez o to tutaj chodzi , kto ma ochote to ciagle posuwa nowe pomysły a moze byc tak ze wszystko co sie pojawiło to jeszcze nie to o czym myslisz i próbujesz dalej. )))

No ja Cie prosze co Ty kochana piszesz ))) przeciez to bardzo dobrze obgadać ogrod z kazdej strony i nie koniecznie juz go obsadzać bo dylematów jest tysiace. Jak piszesz ze musisz roślinkę zobaczyc. Ja mam tak samo a mało tego przywieźć i zobaczyc ja u siebie na miejscu a potem kilometry z powrotem po kolejne 5 sztuk ))))

Z drzewami najtrudniej i wszyscy to wiemy u nikogo dzieło nigdy skończone nie jest ))). P z wielu wielu powodów .

Pytaj proponuj omawiaj to świadczy tylko o Twoim bardzo profesjonalnym podejściu . Przeciez potrzebuje sie tutaj wszyscy wzajemnie /))

Jola jak zawsze kochana jesteś
AniMa 14:23, 27 paź 2016

absolutnie nie przepraszaj. Ogrodowisko jest chyba właśnie po to by pomagać innym tworzyc piękno
Piszę Ci tylko na wlasnym przykładzie: jeszcze miesiąc temu tez panikowałam, że już muszę wiedzieć co i gdzie wsadzić, to była niepotrzebna nerwówka....nawet domownicy to czuli.... Teraz wyluzowałam, nawet to, że nie mam kiedy pójść na ogród ogarnąć przed zimą mnie tak nie stresuje...Poza tym możliwość złapania jakiegoś choróbska mniejsza...
makadamia 14:26, 27 paź 2016

Anetko, a odwiedzałaś Anię Pergolową? 700 stron natłukła, a w ogrodzie jeszcze niewiele rośnie. 50 stron na jedną różankę poszło
Ja też się wymądrzam po różnych wątkach, a w moim własnym cisza i głucho, bo z jedną rabatką nie mogę się wykokosić.

Jeżeli dyskusje na forum pomagają Ci pozbierać myśli, to nie krępuj się i pisz, pytaj, zastanawiaj się. Zima idzie, to nic lepszego i tak nie mamy do roboty
Nett 14:28, 27 paź 2016

Dziękuję Wam wszystkim. Kochane jesteście. Jeju, aż się wzruszyłam.
Nett 14:54, 27 paź 2016

Żeby zmienić temat kilka kadrów. Najpierw utrzymujące się lato:

Żagwin i powojnik w pąkach
Nett 14:57, 27 paź 2016

I jesienne
Nett 15:01, 27 paź 2016

Moje jesienne drzewa
Buczek

Miłorząb dopiero zaczyna się żółcić

I platany